Haberler

Hdp Akhisar'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Manisa’nın Akhisar ilçesinde milletvekili adaylarını tanıttı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Manisa'nın Akhisar ilçesinde milletvekili adaylarını tanıttı.

Hükümet Konağı önünde yapılan basın açıklamasıyla İl Eş Başkanı Sait Taşçı, adaylar Ali Alfatlı, Sibel Genç, Mejdel Acar, Mehmet Tarlabölen, Abidin Başboğa, Gülümser Olgun, M .Yıldırım Polat, Cumalı Yıldız ve İhsan Çaça'yı partililere tanıttı.

Sadece Kürtlerin değil tüm kesimin partisi olduklarını kaydeden İl Eş Başkanı Sait Taşçı, "Biz Kürt partisiyiz ama sadece Kürt partisi değiliz. Biz yoksulların, ezilenlerin, yok sayılanların, yok etme savaşı ilan edilenlerin, muzdariplerin, kadınların, emeklilerin, emekçilerin, emeğin ve ekmeğin partisiyiz ve çağrımız büyük insanlık çağrısıdır. Sizleri Halkların Demokratik Partisi adına saygıyla sevgiyle dostlukla selamlıyorum" dedi.

HDP Akhisar İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Bülbül de, "Halkımız bu süreçte HDP'yi seçmiştir, oylar HDP'ye verilecektir. HDP, Halkın Demokratik Partisi Türkiye'de barışın, çözümün, adaletin, hukukun, demokrasi, insan hakları, evrensel değerler, ölçüsünden sahiplenmiş ve halklara söz vermiştir. Bütün hakların, bütün kültürlerin, bütün renklerin, bütün inançların, bütün kimliklerin adalet temelinden eşit ilkelere bağlı olarak hepsini eşit görüyor. HDP, Türkiye'de yeni bir ufuk açmıştır, yeni bir barış umudu olmuştur. Yeni bir demokratik ilkeleri yaratmıştır, bu ilkeleri hepimiz destekliyoruz ve oylar HDP'ye. HDP, bir barış projesi, bir yaşam projesi halklara sunulmuştur. Bu yaşam projesini sahipleniyoruz. HDP bir Türkiye partisidir" dedi.

HDP Manisa Milletvekili birinci sıra adayı Ali Alfatlı da, siyasi partilerin seçim vaatlerini eleştirerek, bu vaatlere halkın inanması gerektiğini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Türkiye Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title