Haberler

HDP Adana Milletvekili Murat Bozlak Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

HDP Adana milletvekili Murat Bozlak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bozlak, prostat kanseri tedavisi görüyordu.

Uzun bir süredir prostat kanseri tedavisi gören HDP Adana milletvekili Murat Bozlak, yaşamını yitirdi. Bozlak, yaklaşık 3 aydır Ankara'da bulunan Güven Hastanesi'nde yatıyordu.

BOYNUNA SIÇRADI

Prostat kanseri olduğunu öğrendiği günden bu yanan tedavi gören Bozlak'ın rahatsızlığı ilerlemeye başladı. Kanser, Bozlak'ın boynuna sıçramıştı. Bozlak, ilerleyen hastalığının tedavisi için yaklaşık 3 ay önce yattığı hastanede, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

MURAT BOZLAK KİMDİR?

Murat Bozlak, 30 Aralık 1952'de Ankara Şereflikoçhisar'ın Aktaş köyünde doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. SODEP, SHP, Halkın Emek Partisi (HEP), Demokrasi Partisi (DEP) Kurucu üyeliğinde; Halkın Demokrasi Partisi (HADEP)'in Kurucu Üyeliği ve Genel Başkanlığında bulundu. İyi düzeyde Kürtçe bilen Bozlak, evli ve 3 çocuk babasıydı.

PERVİN BULDAN DUYURDU

Adana milletvekili Murat Bozlak'ın vefat haberini HDP milletvekili Pervin Buldan, twitter hesabından duyurdu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Pervin Buldan Murat Bozlak Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (289)

trMobil-ANDROID:

mekanın Cehennem olsun :-)

69
58
yanıtYanıtla
pervinMobil-ANDROID:

Allahtan kökleri son bulur insallah bir taneyle geberip gitmezler imrali canisini bebek katilini savunan mikroplar cehennemlik pislikler bu turkiyede size yasamak bile haram

72
26
yanıtYanıtla
Ercü topermobilWeb@haberler.com:

Sehıt ettıgı mehmetcıklerın döktüğü kanın Hesabını vercek kansız

56
39
yanıtYanıtla
ahmet:

ölüm kötüüdür soğuktur, üzücüdür. Ama bunlar bölücü olduğu için vatan haini olduğu için darısı selahattin Demirtaş, Sebahat Tuncel, i gülten kışanak ve adını saymadığım terör yandaşı vatan hainlerinin başına olsun . Allah Türk ü korusun. Bu arada kesinlikle kürt düşmanı değilim vatan haini düşmanıyım iyisi canımdır kötüsü düşmanım.

63
27
yanıtYanıtla
Serdar kılıçmobilWeb@haberler.com:

Allah in rahmet üzerlerinde olsun mekanı Cent olsun tüm ıslam alemin başı Sağolsun âmin

42
47
yanıtYanıtla
halfetimobilWeb@haberler.com:

ALLAH RAHMET ETSIN sayin vekilimiz omrunu mucadelye verdi mekani cenet olsun hak u alla onunla olsun

41
47
yanıtYanıtla
haydero yeno:

vatanmisin yoksa asaglik, namusuz hayvanmisin

yanıt6
yanıt13
Dost:

Umarım sen tez elden geberirsin de ülke senin gibi psiklerden arınmış olur.

yanıt1
yanıt4
MHP-Milliyetçi Türk:

Allah rahmet eylesin. Kürtler kardeşimizdir. Biz kardeşiz

59
28
yanıtYanıtla
VANLI Mobil-IOS:

Lan ölen kişiden Azrail bile vaz geçiyor siz faşist adi alçak insanlar dili dini ırkı ne olursa olsun ölünün ardından bu şekil konuşulmaz ne yani şimdi Kayseri'de 1 asker vefat etmiş ne yani bizde sizin alçakça yorum yapalım ama biz sizin gibi değiliz Allah rahmet etsin ona ve tüm rahmete erenlere ..,

57
30
yanıtYanıtla
Tüm 289 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title