Haberler

HBB, Yaşlıların Mutluluğuna Vesile Oluyor

Güncelleme:

HBB, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincini geliştirmek ve yardıma gereksinim duyan vatandaşların yükünü bir nebze olsun hafifletmek amacıyla özverili hizmetler sunmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışından hareketle duyarlı çalışmalara imza atan HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, "Kimse Yoksa Biz Varız" parolasıyla "Evde Bakım Hizmet Ekibi" ile Hatay'ın 15 ilçesinde vatandaşlara ulaşıyor.

'8 KİŞİLİK 'EVDE BAKIM HİZMET EKİBİ' İSKENDERUN'UN 6 AYRI MAHALLESİNDE İKAMET EDEN YAŞLILARIN İMDADINA YETİŞTİ

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde "Hiçbirimiz Hepimiz Kadar Güçlü Değiliz" sloganıyla yola çıkan 8 kişilik 'Evde Bakım Hizmet Ekibi'nin yeni adresi İskenderun oldu.

Ekipler, Piri Reis, Numune, Denizciler, Çamlık, İsmet İnönü ve Çay Mahallesi olmak üzere altı ayrı yerde ikamet eden yaşlıların temizliklerini ve kişisel bakımlarını yaparak vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Kişisel bakım hizmetlerinin ardından ekipler, Numune ve Çay mahallelerinde yardıma muhtaç kimselere gıda kolisi yardımında da bulundu.


BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDE SUNULAN HİZMET, YAŞLILARIMIZIN MUTLULUĞUNA VESİLE OLUYOR


Başkan Savaş'ın her adımda hemşehrilerinin mutluluğunu gözeterek ürettiği hizmetlerin bir örneği olan evde bakım hizmetleri, yaşlı vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerine vesile oldu.

Geleceğimizi borçlu olduğumuz yaşlılarımızın zorunlu ihtiyaçlarının karşılandığı bu hizmet ile elleri öpülesi büyüklerimizin geleceğe umutla bakmalarına ve hayata daha sıkı tutunmalarına katkı sağlandı.

8 KİŞİLİK EKİP, İL GENELİNDE YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEYİ HEDEFLİYOR

Başkan Savaş'ın insanı merkeze alan sosyal belediyecilik ilkesiyle çalışan ekip, ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmeleri sonrasında hemen harekete geçerek özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların huzuru, mutluluğu ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi hususunda duyarlı hizmetler sunmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İskenderun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title