Haberler

HBB, Sosyal Belediyecilik İlkesiyle Hizmet Etmeye Devam Ediyor

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediyesi insan odaklı sosyal belediyecilik ilkesinden hareketle hizmet sunmaya il genelinde devam ediyor.

Toplumsal yaşamın her alanına nüfuz eden nitelikli hizmetleri hemşehrileriyle buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın öncülüğünde çalışmalar sürdüren HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Belen ilçesinde pazar arabası dağıtımı gerçekleştirdi.

DAĞITILAN PAZAR ARABALARI, BELENLİ VATANDAŞLARI MUTLU ETTİ

Pazar alışverişlerinde büyük kolaylık sağlayan pazar arabaları, semt pazarında alışveriş yapan Belenli vatandaşlara, HBB Belen Koordinatörü Fevzi Yüksel tarafından takdim edildi.

Başkan Savaş'ın vatandaşlara canı gönülden selamlarının, esnafa da hayırlı ve bol kazanç temennilerinin iletildiği pazar arabası dağıtımı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

GÜNLÜK HAYATI KOLAYLAŞTIRAN BİRÇOK PROJE, BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDE HAYAT BULMAYA DEVAM EDECEK

Takdim edilen pazar arabalarıyla mutlu olan vatandaşlar, yapılan bu jestle günlük hayatta kolaylık sağlayan birçok hizmeti il geneline sunan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yetkililer, sosyal, kültürel ve ekonomik bağlamda ihtiyaçlar dâhilinde akılcı çözümler sunan ve hizmetleriyle hemşehrilerinin yüzünü güldüren Başkan Savaş'ın öncülüğünde dağıtılan pazar arabalarının, Hatay'ın 15 ilçesinde vatandaşlara takdim edileceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Belen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title