Haberler

HBB'nin Kick Boks Takımı'ndan Büyük Başarı

16-19 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenen Kick Boks Okullar arası Türkiye Birinciliği Şampiyonası Gençler Point Fighting ve Müzikli form müsabakalarına katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı şampiyonaya damga vurdu.

Geleceğimizin mimarı olan gençleri ve çocukları spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak adına bir çok sportif faaliyetlerle projelere imza atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın çabası Hatay'a başarı olarak dönüyor.

HATAY'A 2 GÜMÜŞ 2 BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜLER

Şampiyona kapsamında Point Fighting müsabakalarında 84 Kg Genç Erkekler müsabakasında Mehmet Güler Türkiye üçüncüsü, Hard Stil Genç Erkekler dalında Furkan Çenteli Türkiye ikincisi, Yakup Kurtulmuş Türkiye Üçüncüsü olurken, Hard Stil Genç Bayanlar dalında Melek Akın Türkiye ikincisi olma başarısını göstererek Hatay'a madalyalarla dönmenin haklı gururunu yaşadılar.

AKMAN: BAŞARIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTARAK DEVAM ETMEKTEDİR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı Antrenörü Murat Akman,"Takım olarak 2017 yılında girdiğimiz müsabakalardan her zaman hem kulübümüzü, hem ilimizi en şekilde temsil etme başarısını göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularımızı bu üstün başarılarından dolayı canı gönülden kutluyorum. Önümüzdeki günlerde Niğde ve Bolu illerinde yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonalarına daha iyi hazırlanarak başarılarımızı daha arttırma gayreti ve çalışması içerisindeyiz. Bu başarıları elde etmemizde büyük desteği olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş'a, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanımız Serdar Güven'e ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı olarak önümüzdeki günlerde Antalya İlinde yapılacak olan Ulusal ve Uluslararası müsabakalara da katılarak başarımızı daha taçlandırmayı hedefliyoruz. Katıldığımız turnuva, şampiyona ve özel müsabakalarda başarımız her geçen gün daha da artarak devam etmektedir" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title