Haberler

HBB'den Kırıkhan'a Yeni Yollar

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hatay'ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay'ın bereketli topraklarında ekmeğini topraktan kazanan hemşehrilerine kaliteli hizmet üretme gayesiyle çalışan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki ekipler Kırıkhan ilçesi 408 Evler civarında yeni yol açma çalışması başlattı.

Ekipler, tarım arazilerinin yoğun olduğu bu bölgeye ulaşımı kolaylaştırmak ve bu sayede üretime bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla 2 km yeni yol kazandırıyor.

Tarımla uğraşan vatandaşların ulaşım sorununu ortadan kaldırmaya yönelik önemli bir hizmeti daha hayata geçirme yolunda önemli adımlar atan HBB ekipleri vatandaşların takdirini kazandı. Kırıkhanlı üreticiler hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin insan odaklı hizmetler üreten başta Başkan Savaş olmak üzere tüm HBB ailesine teşekkürlerini ilettiler.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Kırıkhan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title