Haberler

HBB'den Hatay'ın 15 İlçesindeki Eğitim Kurumlarına Tam Destek

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediyesi, eğitim kurumlarına destek vermek ve öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla yeni bir projeye imza attı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın eğitim konusunda gösterdiği hassasiyet doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, Hatay'ın 15 ilçesinde, HBB Daire Başkanlıkları ile ortaklaşa düzenlediği projeyi Hataylıların hizmetine sunuyor.

BAŞKAN SAVAŞ'IN EĞİTİME VERDİĞİ DESTEKLE ÇOCUKLAR MUTLU OLUYOR

Hatay'ın 15 ilçesinde gerçekleştirilecek projeye Reyhanlı ilçesindeki Özel Minik Yıldızlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde start veren HBB yetkilileri, miniklere itfaiyenin görevleri hakkında bilgi vererek, yangından uzak durulması amacıyla neler yapmaları gerektiği ile ilgili minikleri bilgilendirdi. Ayrıca miniklere çevre ve doğa sevgisini aşılamak amacıyla okulun bahçesine mevsimlik çiçekleri eken HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, okul bahçesini daha yeşil hale getirdi.

HBB SAYESİNDE EĞİTİMLİ VE SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞİYOR

HBB yetkilileri, okulda eğitim gören miniklerin hayal gücünü geliştirmek amacıyla onlara boyama kitabı hediye ettiler. Aynı zamanda öğrencilerin sağlıklı yetişmelerine katkı sağlamak ve diş fırçalama alışkınlığı kazanmaları için onlara diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.

Miniklerin mutluluğuna ortak olan ekipler, bu arada okul öğretmenlerinin istek ve taleplerini de yerine getirerek okulun bazı kırtasiye ihtiyaçlarını da karşıladılar.

HBB'NİN EĞİTİM KURUMLARINA VERDİĞİ DESTEK 15 İLÇEDE DEVAM EDECEK

Hatay'ın her noktasında eğitime verdiği büyük önemi yapmış olduğu icraatlarına yansıtan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB ekipleri, 15 ilçede eğitim kurumlarına ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilere destek vermeyi sürdürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reyhanlı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title