Haberler

HBB'den Engelsiz Yaşama Hizmet Desteği

Güncelleme:

HBB Başkanı, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmet üreten ekipler engelli bireylere havalı yatak hediye etti.


"Engelsiz Hatay, Engelsiz Hayat" sloganı ile yola çıkan Başkan Savaş, yürekleri engel tanımayan bedensel engelli vatandaşlar için ortaya koyduğu duyarlı hizmet anlayışıyla hemşehrilerinin gönlünde taht kuruyor.

HBB, ENGELLİ VATANDAŞLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

HBB ekipleri, engelli vatandaşlara toplumsal yaşamda kolaylık sağlamak amacıyla Antakya ilçesine bağlı Demirköprü Mahallesi, Esentepe Mahallesi Altınçay Mahallesi ve Aksaray Mahallesi'nde ikamet eden engelli ve yaşamını yatağa bağlı sürdüren vatandaşlara havalı yatak ve akülü sandalye hediye etti.

Havalı yatak sayesinde yaşamını yatağa bağlı sürdüren hastaların sırt ve vücut yaralarının oluşumunun da engellenebileceğinin altını çizen HBB ekipleri, Başkan Savaş'ın talimatları doğrultusunda engellilerin istek ve taleplerini not aldı.

BAŞKAN SAVAŞ'IN DUYARLI HİZMETLERİ TAKDİR TOPLUYOR

Engelli aileleri, fiziksel engellerin toplumsal yaşamda insanlar arasındaki ilişkilere engel teşkil etmeyeceğini vurgulayarak, yaşamın önündeki engellerin kaldırılmasına vesile olan Başkan Savaş'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aksaray Antakya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title