Haberler

Hazırlıklarını Tamamlayan Şanlıurfaspor, Elazığ'a Hareket Etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor kafilesi, Adanaspor maçı öncesi kentteki hazırlıklarını tamamlayarak, Elazığ’a hareket etti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor kafilesi, Adanaspor maçı öncesi kentteki hazırlıklarını tamamlayarak, Elazığ'a hareket etti.

Bolu'da 3 etap halinde uzun bir kamp dönemi ile yeni sezona hazırlıklarını sürdüren Şanlurfaspor, 3 haftadır ise Şanlıurfa'daki GAP Vadisi Tesisleri'nde Adanaspor maçı için hazırlanıyordu. Tesislerindeki hazırlıkları da tamamlayan Şanlıurfaspor kafilesi, sezonun ilk maçını oynayacakları Elazığ'a hareket etti. Lige hazır olduklarını belirten takım kaptanı Rodrigo Tello, karşılaşacakları Adanaspor karşısından 3 puan hedeflediklerini kaydetti.

Uzun süren kamp dönemini iyi değerlendirdiklerini vurgulayan Şili'li futbolcu Tello, "Lige çok iyi hazırlandık. Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı var. Bu sezonun ilk maçında karşılaşacağımız Adanaspor'dan 3 puan almak istiyoruz. Bizim için bu üç puan çok önemli" dedi.

34 yaşında olduğu hatırlatılan Tello, Türkiye'de yaşın çok sorun olmadığını ifade ederek, "Performansım ile yaşı unutturacağım. Türkiye liglerini iyi tanıyorum ve bazı takımlarda kaptanlık yaptım" diye konuştu.

GÖKSU ALHAS: "YOĞUN BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRDİK"

Takım içinde yaşanan arkadaşlık ortamının sahaya da yansıyacağını vurgulayan Trabzonspor'dan transfer edilen Göksu Alhas da, "Lige iyi başlangıç yapabilmek için yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Emeğimizin karşılığını Adanaspor maçından galip ayrılarak almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

CİHAT ARSLAN: "HER MAÇA KAZANMAK İÇİN HAZIRLANACAĞIZ"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise sezonun ilk haftasında zorlu bir ekiple karşılaşacaklarını dile getirerek, "Tüm maçlara 3 puan alabilmek için hazırlanacağız. Adanaspor gibi zorlu ve köklü bir kulüple ilk maçımızı oynayacağız. Tüm amacımız galip gelmek. Lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfaspor Genel Koordinatörü Hüseyin Dağ, müthiş bir takım oluşturduklarını belirtirken, takımın şampiyon olacağına inandığını ifade etti.

Şanlıurfaspor - Adanaspor maçı 30 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'da Elazığ Atatürk Stayumu'nda oynanacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Rodrigo Tello Adanaspor Elazığ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title