Haberler

Hazırlık Maçlarını Şaphane ve Simav'da Yaptılar

Gediz’in yıldız takımlarından Uluoymak 1 Eylülspor, son hazırlık maçını Şaphane’de yaparken, Yenikent Belediyespor ise Simav’da yaptı.

Gediz'in yıldız takımlarından Uluoymak 1 Eylülspor, son hazırlık maçını Şaphane'de yaparken, Yenikent Belediyespor ise Simav'da yaptı.

Şaphane'de, Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Şaphane Gençlik Spor ile karşılaştı. Maçı dostluk kazanırken, skor 3-2 olsa da iki takımda son eksikliklerini gördüler.

Diğer taraftan Yenikent Belediyespor ise Simav'da Simav Çitgöl Sazlıkspor ile oynadı. Maçı Yenikent Belediyespor 3-2 kazandı ama her iki takımda lige hazır olduklarını gösterdiler.

Şaphane'deki hazırlık maçını büyük zevkle izleyen Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, sahaya gelerek Uluoymak 1 Eylül Spor ile Şaphane Gençlik Spora başarılar diledi.

Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, yaptığı açıklamada, "Belediye olarak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sağlıklı bir yaşam sunmak için kulüplerimize her türlü maddi, manevi desteği veriyoruz. Şu dönemlerde bonzai, uyuşturucu kullanımının 7-8 yaşa indiğini, gençliğin bataklığa sürüklendiğini görmekteyiz. Bunu engellemek için taşın altına elimizi soktuk. Sahamızdaki tribün inşaatı bitmek üzere. Tribünün üstünü kapatma aşamasındayız. 2014-2015 sezonuna inşallah yetiştireceğiz. Her zaman telefonum 24 saat herkese açıktır. Çünkü biz halkımıza daha aydınlık günler için varız" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenikent Şaphane Gediz Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title