Haberler

Hazırlık Maçı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından 68 Yeni Aksarayspor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kayseri Şekerspor ile hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmada ev sahibi takım, Kayseri Şekerspor'a 2-0 mağlup oldu.

Aksaray Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmayı, Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Aytekin, 68 Yeni Aksarayspor Kulüp Başkanı Ali Karakuş ve bir grup taraftar izledi. Hazırlık maçında 68 Yeni Aksarayspor Teknik Direktörü M. Levent Arıkdoğan ve Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü de oyuncularının performansını görme imkanı buldu. Hazırlık maçının ilk yarısında karşılaşmaya ev sahibi 68 Yeni Aksarayspor başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR:

25. dakikada Kayseri Şekerspor'lu futbolcu Ahmet Poyraz'ın ceza sahası dışından attığı şut filelerle buluştu. 0-1

34. dakikada yine Kayseri Şekerspor atağında Mustafa Serkan Gülaç'ın sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra vuruşu gol oldu. 0-2

39. dakikada gelişen 68 Yeni Aksarayspor atağında Yasin Yeşilyurt'un kullandığı frikikte topa yükselen Barış Bozkurt'un vuruşu kale direğinin hemen üstünden auta çıktı. Maçta ilk yarı Kayseri Şekerspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçta ikinci yarıya Kayseri Şekerspor başladı. İkinci yarıda 68 Yeni Aksarayspor'un geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalırken, maç konuk Kayseri Şekerspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Aytekin Aksaray Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title