Haberler

Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yeni Salonda Yapıldı

Güncelleme:

Haziran ayı meclis toplantısı İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde tasarlanan yeni salonda gerçekleşti.

Toplantı Mayıs 2014 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetlerinin okunması ile başladı.

İznik Gölü Koruma Birliğine Raşit Alptekin, Süleyman Candar, İsmail Pencik, Öner Erim, Yusuf Biçer, Necmettin Çömez, İsmail Uğur, Meral Dönmez, Mustafa Ersöz, Müceher Egemen Asil üye, Mehmet Hıştıroğlu, Ahmet Yıldırım, Dündar Koyutürk, İskender Şen Yedek üye olmak üzere 10 asil 4 yedek üye seçimi yapıldı.İznik Vergi Dairesi Müdürlüğünün yazılarına istinaden, 6183 Sayılı Kanunun 90.maddesi gereğince gayrimenkul satış komisyonunda görev yapacak l meclis üyesinin seçimi ile Yusuf Biçer oy birliği ile seçildi.1 Derecelik Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü kadrosu ihdas edilerek Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü birimi oluşturulmasının görüşülmesi maddesi görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.Plan tadilatı taleplerinin görüşülerek karara bağlanırken,İlçenin Sur İçi Koruma Amaçlı İmar Planı Ve Güney Kesim İmar Planı ile Kuzey Kesim İmar Planlarının Genel Revizyonu ile ilgili yapılan çalışmaların görüşmeleri yapılarak görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na havale edildi.

Meclis toplantısı, Temmuz 2014 ayı toplantı gün ve saatinin 1 Temmuz 2014 tarihinde Saat 15:00'da yapılması kararı ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yıldırım İsmail Uğur İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title