Haberler

Haziran Ayı Bilecik Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Bilecik Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapıldı.

Bilecik Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi meclis toplantı salonunda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Başkanlığında gerçekleşen Bilecik Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında 3 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olarak, mülkiyeti Belediye'ye ait Bilecik Merkez İstasyon Mahallesi Karasu Mevkii'nde bulunan Mezbahanın 10 yıllığına kiralanması konusunun görüşülmesi AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kabul oyu ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) çekimser oyu ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi olarak, İstiklal Mahallesi Karakız Mezarlığı Mevkii 23 pafta, 331 ada, 1 ve 2 numaralı parsellerin satın alınması hususunun görüşülmesi AK Parti ve CHP kabul oyu ve MHP'nin çekimser oyu ile kabul edildi. Son gündem maddesi olarak, imar konularının görüşülmesi oy birliği ile kabul edilerek komisyona havale edildi.

Haziran ayı meclis toplantısı AK Parti Belediye Meclis üyesi Ebutalip Dursun'un meclis üyelerine şiir okuması ile son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Selim Yağcı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title