Haberler

Hazine, 2014 Dönemi Piyasa Yapıcı Bankaları Belirledi

Hazine Müsteşarlığı, piyasa yapıcı bankaları belirledi.

Hazine Müsteşarlığı, piyasa yapıcı bankaları belirledi. 2014 yılında piyasa yapıcı olarak Akbank, Denizbank, Deutsche Bank, Finansbank, HSBC Bank, ING Bank, Ziraat Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası faaliyet gösterecek.

Hazine Müsteşarlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada 2014 Dönemi Piyasa Yapıcı Bankalara ilişkin bilgi verildi. Piyasa yapıcılığı sisteminde yer alan veya sisteme yeni dahil olmak isteyen bankalar için Ocak-Aralık 2014 dönemine ilişkin kriterlerin 28 Kasım'da duyurulduğunu bildiren Hazine Müsteşarlığı, bu kriterleri karşılayan ve "Piyasa Yapıcı" olarak faaliyet göstermesi uygun görülen bankaların belirlendiğini vurguladı. Açıklamaya göre piyasa yapıcı olarak belirlenen bankalar şöyle:

"Akbank, Denizbank, Deutsche Bank, Finansbank, HSBC Bank, ING Bank, Ziraat Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası." (ANKA9

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Hazine Müsteşarlığı Deutsche Bank Denizbank Akbank Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title