Haberler

    Hazard: Real Madrid'in Hayalini Falan Kurmuyorum

    Güncelleme:

    Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, "Real Madrid'in hayalini falan kurmuyorum. Bu takımda oynadığım için çok mutluyum." dedi.

    Chelsea'nin yıldızı Eden Hazard, ilerleyen zamanlarda Real Madrid'de forma giymenin hayalini kurmadığını söyledi.

    İsmi Real Madrid ile anılan Belçikalı futbolcu, çıkan dedikodulara açıklık getirerek Chelsea'de mutlu olduğunu belirtti.

    "BU TAKIMDA OYNADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

    Canal+'ya konuşan Hazard, "Tercihimi Chelsea'den yana kullandım çünkü burada oynayacağımı iyi biliyordum. Üç sezondur buradayım. Takımın anahtar ismimiyim bilmiyorum ama bu takımda oynadığım için çok mutluyum." dedi.

    "LIGUE 1 MAÇLARINI İZLEDİĞİM ZAMAN NOSTALJİ YAŞAMIYORUM"

    Açıklamalarına devam eden Belçikalı yıldız, "Ligue 1'de maçları izlediğim zaman nostalji yaşadığım söylenemez. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Ben her zaman geleceğe bakarım." şeklinde konuştu.

    "PSG ÇOK İYİ FUTBOLCULARA SAHİP AMA..."

    Bu yaz kendisiyle ciddi şekilde ilgilenen PSG hakkında konuşan genç yıldız, "PSG çok iyi futbolculara sahip bir takım ama Chelsea'de daha çok Şampiyonlar Ligi deneyimi bulunan isimler var." dedi.

    RONALDO MU, MESSI Mİ?

    Ronaldo ve Messi arasındaki yarışa da değinen Hazard, "İkiside bu gezegenin en iyi futbolcuları ama ben bu soruya 'Messi' cevabını vericem çünkü oyun stili bana yakın." diye konuştu.

    Belçikalı yıldız, Real Madrid iddiaları hakkında ise asla Chelsea'den ayrılmak istemediğini, Chelsea'nin rüyalarındaki takım olduğunu söyledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid Eden Hazard Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title