Haberler

Hazal'ın Aylık Geliri 120 Bin Lira Oldu

Güncelleme:

Hazal Kaya son yılların en iyi yükseliş gösteren oyuncusu olmayı başardı.

2008 ile 2010 arasında Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı 'Nihal' karakteriyle geleceğe dair çok iyi ışık verdi.

Öylesine gerçekçi oynuyordu ki kimse onun oyunculuk eğitimi almadan bunu başarabildiğine inanmak istemiyordu. Oysa ki Bilgi Üniversitesi'nin Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümüne Aşk-ı Memnu ile birlikte kaydolmuştu.

Onun öncesinde Ayla Algan'dan aldığı bir eğitim vardı ancak kısa sürmüştü. Daha önce Genco'da dikkatleri çekmişti ama bu kadar başarılı olabileceğini kimse düşünmemişti. Genco dizisinde oynarken bölüm başına 8 bin lira alıyordu. 5'inci dizisi Aşk-ı Memnu'dan ise haftada 10 bin lira kazandı. Ve 'Adını Feriha Koydum', henüz 22 yaşındaki Hazal Kaya'nın patlama yaptığı televizyon dizisi oldu.

MENAJERİ ARTIK ANNESİ

'Kapıcı kızı Feriha' karakterini o kadar gerçek oynadı ki milyonları bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Yeni dizisi için MED Yapım'dan aldığı ücret bölüm başına 20 bin liraydı. Son 4 yılda yaklaşık 2 milyon lira parayı banka hesabına eklemeyi başardı 1 metre 58 santim boyundaki Hazal Kaya... Helal olsun... Ve iki sezonun sonunda kapıcı kızını oynamaktan sıkıldı. Yapımcıya gitti, konuştu, "Beni öldürün" dedi. Öldürdüler; yıllardır birlikte çalıştığı ajanstan da ayrıldı. Artık, menajerliğini annesi Ayşegül Hanım'ın yapmasını istiyordu. Avukatlık yapan Ayşegül Hanım kızı için mesleğini bıraktı ve Hazal Kaya'nın bütün işlerinin takibini üstlendi. Telefonla sorduğumuzda, kızı için severek işini bıraktığını söylüyor ve ekliyordu: "Aslında Hazal'ın yurtdışına açılmasını istiyoruz. Bunu kızım da biz de arzuluyoruz. Eğer ona bu yolu açabilecek bir menajer olursa, buyursun gelsin işleri üstlensin. Aksi halde, kızımın her işiyle ben ilgileneceğim."

DÜN MAKEDONYA'YA UÇTU

'Adam Film' şirketi aylardır kapısındaydı. Kürşat Başar'ın yazdığı senaryoyu okumasını teklif ettiler. Okudu, çok beğendi. Balkan Savaşları arifesinden Çanakkale Savaşı dönemine kadar Balkanlar'da yaşanan acılar anlatılıyordu. Kardeşçe yaşamak için savaşan bir halkın, topraklarına sahip çıkma uğruna direnişinin ve memleketinden göç etmek zorunda kalışının hikâyesiydi yazılanlar. Dizinin ismi 'Son Yaz Balkanlar 1912'ydi. Yani tam bir asır öncesi. Balkan Savaşları'nın 100'üncü yılında o günlere ışık tutacak bir dizide başrol oynamak heyecanlandırdı Kaya'yı... O dönemde yaşayan bir genç kızı canlandırması isteniyordu. Bölüm başına 30 bin lira talep etti, kabul ettiler. Aylık gelirini iki yılda 40 bin liradan 120 bin liraya çıkarmış oldu.

Hazal Kaya dün annesi ile birlikte Makedonya'ya gitti. Rol arkadaşları Tuğçe Kazaz, Tardu Flordun ve Furkan Palalı çekimlere geçen hafta başlamışlardı. Hazal da onlara katılacak ve her şey yolunda giderse yeni dizisi eylül ayının ikinci haftasında atv'de yayınlanmaya başlanacak.

Kaynak: Güncel

Makedonya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title