Haberler

İnebolu'da Hayvanseverin Evi Yandı, Kedi ve Köpekler Telef Oldu

Güncelleme:

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde hayvanseverliğiyle tanınan Sevim Balaban'ın evinde çıkan yangında çok sayıda kedi ve köpek telef oldu.

İnebolu ilçesinde 3 katlı ahşap evde çıkan yangında çok sayıda kedi ve köpek telef oldu, hayvansever ev sahibi 2. kattan atlayarak kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Camikebir Mahallesi Köroğlu Sokağı'nda emekli memur Sevim Balaban'ın beslediği kedi ve köpeklerle yaşadığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlere çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri müdahale etti.

Alevlerden kurtulmak için 2. kattan atlayarak yaralanan Balaban, İnebolu Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Balaban'ın evinde beslediği çok sayıda kedi ve köpek, itfaiye ekiplerince söndürülen yangında telef oldu, bazıları çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Mahalle sakinlerinden Emrah Balaban (18), AA muhabirine yaptığı açıklamada, evde en az 100 kedi ve köpek olduğunu belirterek, birçoğunun yanarak öldüğünü söyledi. - Kastamonu

Kaynak: AA / Güncel

kastamonu balaban inebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title