Haberler

Hayvanat Bahçesinde Gezdirilen Kurt, Çocuğa Saldırdı

Güncelleme:

Belgrad'da bir hayvanat bahçesinde görevli tarafından gezintiye çıkartılan kurt, çocuğa saldırdı. Dehşet anları kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Belgrad Hayvanat Bahçesi'nde yaşanan olayda bir görevli yavru kurdu dolaştırmaya çıkardı. Görevli adam cep telefonuyla oynamaya dalınca kurt bir anda orada ailesiyle birlikte gezen küçük kıza saldırdı.

Kurdun saldırısıyla yaralanan kız hemen hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Belgrad Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Blackeagle 75 Mobil-IOS:

o köpeği boğarak öldürürüm sahibinide benim başıma gelse.

10
7
yanıtYanıtla
EserMobil-IOS:

Eski haber ya gerizekali insanlar programi yönetemiyorsan birakin

5
0
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Allahim boyle birsey ile ne olur beni sinama...Yemin olsunki o kurt ile sahibin uzerine benzin dokup yakarim..Su vahsi hayvanlari besleyenleri cok gicik oluyorum..Birakin dogada kalsinlar..Kimisi anakonda piton kopra besler,yok timsah,yok ayi kurt bilmem ne,yok aslan kaplan..la hanzolar paraniz var madem gidin iki gariban aileye cocuklara yardim edin..Bebeklerine sut bulup iciremeyen fakir ailelere yardim edin..huzur evi,yetimhanelere yardim edin..Hava aticaz diye hayvan beslemeyi birakin.ozellikle vahsi olanlari..Ha tabiki hayvanlari ac birakmayalim.kedi kopek turlerine,kuslara,evcil cinsli olanlara bakalim tabiki..

5
0
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

kopek degil beyler vahsi kurt burada suc onu disari cikarip gezdirenin yani vahsi hayvani sen ne diye insan icine cikarirsin hadi cikardin niye agizlik takmazsin hayvanin bir sucu yokki olan cocukla hayvana oluyor o icgudusunu bastiramaz hic bir zaman kurtlar farkli yaratilmistir

5
0
yanıtYanıtla
ceyhanlımobilWeb@haberler.com:

Diyorlar hayvan katliamı Allah göstermesin ben ve cocugum olacak ne köpek kalır ne adam ben bugünler için silahla geziyom belki adamı öldürmem hadım ederim

1
4
yanıtYanıtla
ercanMobil-ANDROID:

suc geri zekali sahibinde saldiran kopegi yakin tutmasi lazim

4
1
yanıtYanıtla
cccmobilWeb@haberler.com:

hdp pkk nin sag kolu akp iyi yuz verdi bunlara simdi altinda kalacak

2
2
yanıtYanıtla
nurayMobil-ANDROID:

her konuya da siyaseti karştryosunuz.Yapcaksanz doğru düzgün yorumlar yapn..!!!

1
0
yanıtYanıtla
canmobilWeb@haberler.com:

Kaç yıllık haber boş iş

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title