Haberler

Hayvanat Bahçesinde Aslanlara 'Bayram Hediyesi' Et

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde bulunan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde bulunan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı.

Bayramın ilk günü Kocaeli ve İstanbul'dan gelen ziyaretciler hayvanat bahçesinin maskotları olan üçüz yavru aslanlar büyük ilgi gösteriyor. Özellikle çocuklar, belgesellerde izledikleri ve nesli tükenmekte olan hayvanları yakından görme fırsatı bulurken, kent  içinde göremedikleri eşeklere bile büyük ilgis gösteriyorlar.

Darıca Hayvanat Bahçesi eğitim sorumlusu Gökmen Aydın, Kurban Bayramı nedeniyle buradaki hayvanlar için de hediyeler hazırladıklarını, burada en büyük ilgi gören hayvanlardan olan üçüz aslan yavrularına da koliler halinde et verdiklerini belirterek, "Aslan ailesi ve üçüz yavruları için hazırlanan koliler içerisine etler koyduk. Paketleyip hayvanlarımıza armağan ettik. Parkta bulunan hayvanlarımız kendilerine sunulan hediyelerin tadını çıkarıyorlar" dedi.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nın bayram süresince açık olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Faruk Yalçın Darıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title