Haberler

Hayvan Dostlarımız İçin 2 Yeni Mamamatik Daha Hizmete Girdi

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl uygulamaya başlattığı ve iki noktada hizmet veren mamamatikler bakımdan geçirilirken, iki yeni mamamatiği daha hizmete sunuldu.

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl uygulamaya başlattığı ve iki noktada hizmet veren mamamatikler bakımdan geçirilirken, iki yeni mamamatiği daha hizmete sunuldu.

Süleymanpaşa ilçesi İsmet İnönü Spor Salonu önü ve Öğretmenler caddesinde hizmet veren "Sokak hayvanlarını doyuran geri dönüşüm kutusu" mamamatiklere 100. Yıl ve Hürriyet mahallelerinde iki mamamatik eklendi.

Cihazın çalışmasıyla ilgili bilgi veren Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri, "1 numaralı bölüme atılan plastik şişe ve metal kutu içecek ambalajlarından sonra servis kaplarına kuru mama dökülmektedir. Güneş enerjisi ile çalışan mamamatiklere atılan pet şişe karşılığında mama kabına sokak hayvanlarımız için 4 gram mama bırakılmaktadır. 2 numaralı bölüme dökeceğiniz sular hayvan dostlarımız için ayrılan bölmede içme suyu olarak birikecektir" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa İsmet İnönü Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title