Haberler

Hayrunnisa Gül'ün Elini Sıkmadığı Gazeteci Konuştu

Güncelleme:

Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi, Hayrünnisa Gül'ün elini sıkmadığını doğruladı. Selvi, "Olayı kişiselleştirmek istemiyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül'ün Çankaya Köşkü'nden kırgın ayrılıyor oluşu dünkü veda resepsiyonunda ortaya çıktı. Gül ve eşi sitem dolu sözler söyledi Hayrunnisa Gül gazetecilere tepki gösterdi hatta Abdulkadir Selvi'nin elini sıkmadı.

ABDULKADİR SELVİ OLAYI DOĞRULADI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül'ün, veda resepsiyonunda “Sizinle tokalaşmak istemiyorum size çok kırgınım” diyerek elini sıkmadığı öne sürülen Yeni Şafak Ankara temsilcisi Abdulkadir Selvi olayı doğruladı.

"OLAYI KİŞİSELLEŞTİRMEK İSTEMİYORUM"

İnternethaber'e konuşan Selvi, "Evet Hayrünnisa Gül'ün elimi sıkmadığı doğru ama bu konu hakkında yorum yapıp olayı kişiselleştirmek istemiyorum" dedi.

HAYRÜNNİSA GÜL, GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, resepsiyona katılan bazı gazetecilere açıktan tepki gösterdi. Yenişafak Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi’ye "Sana çok kızgınım" diyen First Leydi, Selvi’nin elini sıkmadı. Hayrunnisa Gül, eşi ile fotoğraf çekilen gazeteciler arasında yer alan ATV Temsilcisi Mehmet Akarca’yı da eleştirmişti.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hayrunnisa Gül Hayrünnisa Gül Yeni Şafak Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

kemal:

Bu gazeteciler her dönemin adamı dediğimiz iktidar ve güç yanlısı doğruları söyleyemeyen gazetecilik ehliyetini yitirmiş kiralık kalemlerdir.

43
0
yanıtYanıtla
Onder79onder_79@hotmail.com:

özellikle abdülkadir selvi nin yüz ifadesine bakın tvler de konuşurken herşeyi anlatıyor zaten.

yanıt0
yanıt0
Adınız Yazın:

keşke abdullah beyde hanımı kadar yürekli olsaydı...

31
5
yanıtYanıtla
POZİTİF AYRIMCILIK:

Dikkatimi çekiyor. Son zamanlarda bayanlar baylardan daha yürekli davranışlar sergiliyorlar. Helal olsun FirstLady.

25
1
yanıtYanıtla
Memur:

Selvi''yi kim seviyor ki! Yalakanın önde gideni.

22
3
yanıtYanıtla
Adınız Yazın:

bu kadarını 28 şubat da bile görmedik ne demek bunu ancak çeken bilir...ALLAH bu zalimlerin sonunu 28 şubatçılardan beter eder inşallah....

21
3
yanıtYanıtla
samsunlu:

first leydi elini kirletmedi,,,

21
2
yanıtYanıtla
aa:

selvi yi bende sevmem. gıcık

18
4
yanıtYanıtla
hak hukuk:

sadece siz değil bayan bir çok kişiye zulüm var şu anda bir kaç soysuza kaldı memleket

21
0
yanıtYanıtla
MEVLÜT TEKİN:

DEVLETİN BAŞI BİLE SENİ ADAM YERİNE KOYMADI AMA DEVLETİN İKİNCİ BAŞI BU GAZETECİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUNDA BU ARADAKİ FARKI KİM ANLAR ACABA?

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title