Haberler

Hayrettin Kozak'tan Ünal Aysal'a Fatih Terim Eleştirisi

Boğaçhan Özer, İstanbul-DHA Hayrettin Kozak, Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurul toplantısında başkanı Ünal Aysal ve yönetimine eleştirilerde bulundu.

Boğaçhan Özer, İstanbul-DHA

Hayrettin Kozak, Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurul toplantısında başkanı Ünal Aysal ve yönetimine eleştirilerde bulundu.

Suat Sarı ve Osman Tanburacı'nın Başkan Ünal Aysal'a yönelik eleştirilerinin ardından sarı-kırmzılı camianın önemli isimlerinden Hayrettin Kozak kürsüye çıktı. Kozak, kürsüde şu eleştirilerde bulundu: "Konuşmaktan bıktım, siz de dinlemekten. İki ayrı mektuptaki düşüncelerine asla katılmıyorum. İki defa şampiyon olduk diye kimse seslenmesin. Bu kulüpte şu mali tablolarla başarıdan bahsetmek asla söz konusu değildir. Hisse satışı, sermaye artışı, Şampiyonlar Ligi gelirleri gibi ekstra gelirlere rağmen mali yönden bu tablo var. Doları icat eden benim! Tamamen bilgi mahiyette başlatan benim. Bugün bizim borç alacak farkından başka bir yerde TL dışında bir birim görür müsünüz. İki yakan bir arala gelmez bu giderlerle. 3 yılda 1.5 milyar gelire rağmen çivi çakılmadı. Fatih Terim'i göndererek bindiğimiz dalı kestiğimiz Florya da en önemli kademedir. Göz göre işine son verdik. İnşallah eksikliğini giderir. 3 yıl önceki rakamların aynısı sunuldu. Pamukspor gitti, Taçspor geldi! " diyerek sözlerini noktaladı.

BÖ(MA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Terim Galatasaray Ünal Aysal İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title