Haberler

Hayrat Vakfından Kaymakama Ziyaret

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Hayrat Vakfı ve ULUED (Uluslar Arası Eğitimciler Derneği) Derneği Kaymakama Suat Hatam'ı ziyaret etti.

Gölbaşı Halk eğitim Merkezinde Osmanlıca kurs öğretmeni ve Hayrat vakfı ve ULUED (Uluslar Arası Eğitimciler Derneği) Derneği Gölbaşı Temsilcisi Abdullah Çaktı ve Yönetim Kurulu Gölbaşı Kaymakamı Suat Hatam'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Gölbaşı Kaymakamı Suat Hatam Osmanlıcanın önemli olduğunu, seçmeli ders olması gerektiğini vurgulayarak Osmanlıca kursları hakkında bilgi aldı.

ULUED Gölbaşı Temsilcisi Abdullah Çaktı ise Gölbaşı ilçesinde 832 kişinin Osmanlıca kursa kayıt yaptırdıklarını, 7 yaşından tutun 70 yaşına kadar halktan başvuruların olduğunu belirterek. Geçen sömestr tatilinde sadece 10 günde çocukların Osmanlıca öğrendiğini ve Osmanlıcanın çok kolay olduğunu ve Yunus Emre Anadolu lisesinde 10. Sınıflarda seçmeli ders olarak görüldüğü söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title