Haberler

Hayranlarından Engin Altan'a Mesaj: O Filmde Oynamanı İstemiyoruz

Güncelleme:

'Diriliş Ertuğrul' dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Engin Altan Düzyatan'ın yapımcıdan sonra hayranları da 'Romantik Komedi Balayı' filminde oynamasını istemiyor.

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı TRT 1'de yayınlanan Diriliş'in yapımcısının, oyuncunun "Romantik Komedi Balayı" filminde oynamasını istemediği iddia edildi.

YAPIMCI ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Mayıs sonunda dizinin sezon finali yapmasıyla yeni filmde rol almaya hazırlanan Düzyatan'ın kafası karıştı. İddiaya göre dizinin yapımcısı Engin Altan Düzyatan'ın Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği "Romantik Komedi Balayı" filminde oynamasının oyuncuya zarar vereceğini düşünüyor. Yapımcı, tarihi bir karakterle özdeşleşen oyuncunun romantik bir projeyle gündeme gelmesini istemiyor.

ŞAŞTI KALDI!

Bu düşünceye Düzyatan'ın hayranları da destek çıktı. Sosyal medyada oyuncuya mesajlar atan hayranları, "Tarihi bir isimden sonra sana gülmemizi bekleme", "Sana artık daha ciddi roller yakışır" yorumları yaptı. Bu krize Engin Altan Düzyatan'ın nasıl bir çözüm bulacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

ahmet tataroğlu:

bu kutsal vatanımızdan para kazanıp, sonra vatana ihanet ednlarle siz nasıl oluyorda beraber çalışmayı düşünürsünüz. . . kaldıki siz şu anda türk milletinin tarihte nasıl mücadele verdiğini anlatan bir dizinin baş kahramanısınız. . . . demekki sizde ruh yok. . eğer o şahsın yapımında oynarsanız. dizinizi bir daha seyretmem.

55
4
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Kürt yapimclar Düzyatanin basarisina balta vurmak istiyor. Kürt cetesi, Kirmizigül, kürt idris, Tatlises, Avsar, Anadolu atesi gibi daha bir cok kisinin elinde. Örgütlenmisler ve baski yapiyorlar ayni pkknin doguda halka baski yaptigi gibi. Zihniyet ayni. Belkide bunlar kazandiklarinin bir bölümünü pkkya da veriyorlar.

38
4
yanıtYanıtla
Önder:

Bende oynama derdim. Oynarsan isminin önüne hain yazilir

32
4
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Milyonların gönlünde ERTUĞRUL olarak taht kurdun. Sana biçilen karakterleri kabul etmeyi düşünürken, şanını taşıyabilecek olanları seç. Neticede oyuncu olsan da bir seviye ve karakterin olmalıdır. Eğer ERTUĞRUL karakterindeki rolüne uygun olmayan tiplemeleri kabul edersen, bundan sonra para ile seviyeni koruyamazsın haberin olsun.

29
1
yanıtYanıtla
AliMobil-IOS:

Oyna

3
24
yanıtYanıtla
yıldız57:

rahmetli kemal sunal neden hala izleniyor engin bey hiç düşündünmü?. örneğin bir zamanların uçan adamı cüneyt arkın acaba komedi filminde oynamış olsa idi aynı ünü yakalayabilirmiydi?.

25
2
yanıtYanıtla
Ertuğrul Gazi:

Mahsun denen şahıs Engin beyi gözden düşürtmek ve aşağılatmak için komedi versiyonuna katıyor Engin bey oyuna gelme. . . .

25
1
yanıtYanıtla
antepli:

vatan haini pkklı mahsunun filminde oynama Engin Altan Düzyatan ismini ve şöhretini kirlettiğine deymez

15
4
yanıtYanıtla
cd.:

Filmin içeğinden önce kimin yönettiği de önemli. Türkiye aleyhine açıklama yapanların bir şekilde toplumdan soyutlanması lazım.

14
4
yanıtYanıtla
İPLER BİZİM ELİMİZDE:

İSTERSE OYNASIN EĞER OYNARSA SEYRETMEYİZ MAHSUN DA KENDİDE ZARAR EDER

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title