Haberler

Hayrabolu'ya Sosyal Tesis

Hayrabolu Belediyesi tarafından yaptırılacak sosyal tesislerin temeli törenle atıldı.

Hayrabolu Belediyesi tarafından yaptırılacak sosyal tesislerin temeli törenle atıldı.

Uzunköprü Caddesi'nde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, ilçeye katlı otopark ve Cumhuriyet Meydanı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlçenin vizyonunu değiştirecek projeleri halkla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altayoğlu, şunları kaydetti:

"Hayrabolu Belediyesi olarak ilçenin vizyonunu değiştirecek projelerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Şu anda temelini atacağımız meydan düzenlemesi ve katlı otopark projemiz, 258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahiptir. 3 katlı yer altı katlı otoparkında bisiklet alanı ve araç yıkama hizmeti de vereceğiz. Otopark alanın yanı sıra 4 bin metrekare şehir meydanı yeşillendirmesi, süs havuzları, heykel, tören alanı ve halk için konserlerin yapılabileceği tesisi Hayrabolu halkımızın hizmetine sunacağız. Hayrabolu halkına yakışan bir proje olacak."

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, vatandaşlarımızın sosyal anlamda ihtiyaçlarını gidereceği yatırımlara devam ettiklerini ve bu tesisinin hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirtti.

Törene, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon Genel Müdürü Şafak Başa, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Fehmi Altayoğlu Hayrabolu Uzunköprü Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title