Haberler

Hayrabolu'ya Sosyal Tesis

Hayrabolu Belediyesi tarafından yapımına başlanan, sosyal tesisler projesinin temeli törenle atıldı.

Hayrabolu Belediyesi tarafından yapımına başlanan, sosyal tesisler projesinin temeli törenle atıldı.

Alpullu caddesinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, ilçeye yeni pazar yeri kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlçenin vizyonunu değiştirecek projeleri halkla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altayoğlu, şunları kaydetti:

"Hayrabolu Belediyesi olarak alt yapı ve yol çalışmalarımızı bitirdik. Şimdi projelerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Şuanda temelini atacağımız pazar yerimiz sadece pazar yerinden mevcut değil, üst katında lokanta, kafeterya, 2 bin metrekare açık düğün salonu, bin 300 metrekare kapalı düğün salonu dolayısıyla bir entegre tesis olarak Hayrabolu halkının hizmetine sunacağız. Aynı zamanda giyim ve sebze pazarı hizmet verecek. Hayrabolu halkına yakışan bir proje olacak. Ben bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür ediyorum."

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Hayrabolu'da altyapı ve yol çalışmalarının tamamlandığını belirterek, şimdi vatandaşlarımızın sosyal anlamda ihtiyaçlarını gidereceği yatırımlara başladıklarını ve bu tesisinin hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirtti.

Törene, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü, ilçe Belediye Başkanları, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Fehmi Altayoğlu Hayrabolu Tekirdağ Alpullu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title