Haberler

Hayrabolu Osb Müteşebbis Heyeti Toplandı

Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyeti toplantısı yapıldı.

Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyeti toplantısı yapıldı.

Hayrabolu OSB müteşebbis heyeti toplantısı, müteşebbis heyet başkanı ve Hayrabolu Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Masatlı, toplantı sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgeye ait önemli kararlar aldıklarını belirterek, Hayrabolu OSB'nin 100 dekar alan üzerine kurulu olduğunu ve yüzde 100 doluluğa ulaştığını söyledi.

Mustafa Masatlı, "Hayrabolu OSB'de, 50 firmaya 57 fabrika yapılması için tahsisler tamamlandı. Ancak, sanayicilerden gelen yoğun talep üzerine 40 dekar daha büyüme kararı alındı. Yıl sonuna kadar 35 fabrikanın üretim ve inşaat olarak faaliyette bulunması bekleniyor. 2014 yılı başına kadar 5 bin civarı istihdam öngörülüyor" diye konuştu.

Hayrabolu OSB'nin, su sorunu ile ilgili de önemli adımlar atıldığını anlatan Masatlı, su sorunun çözümü için Hayrabolu Belediyesi ile işbirliği yapılarak çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Masatlı, "OSB içinde tahsis yaptıran, üretime veya inşaata başlayan yatırımcılara her konuda yardımcı olunacak" dedi.

Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul

Yayıncı: Nurhan Çorlu - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Hayrabolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title