Haberler

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 19 Mayıs Atatürk 'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 19 Mayıs Atatürk 'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altayoğlu, mesajında, bağımsızlık için kurtuluş meşalesinin ateşlediği tarihin, 97. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla istiklal mücadelesinin meşalesini tutuşturduğunu belirten Altayoğlu, şunları kaydetti:

"Bu anlamlı günün yıl dönümünde, büyük önder Atatürk'ün Samsun'da yaktığı bu aydınlanma ışığı, ecdadımızın bizlere emaneti olan bu kutsal vatan toprakları üzerinde egemen olan cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığımızda millet olarak bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Böylesine büyük anlamlar taşıyan 19 Mayıs, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlerimize verdiği değerin ve Cumhuriyetin onların omuzlarında yükseleceğine olan inancının ifadesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bugüne anlam katan gençlerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en iyi dileklerimle kutluyorum."

Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hayrabolu Merkez Müdürü Hakan Yıldırımhan ve beraberindekiler Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı Altayoğlu, burada yaptığı konuşmada, sosyal güvenliğin modern devlet anlayışının temelini oluşturduğunu belirtti.

Sosyal güvenliğin insanların doğumundan ölümüne kadar ve öldükten sonra geride kalanları da kapsayan hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Altayoğlu, sosyal güvenlik bilincinin daha fazla yaygınlaştırılması gerektiğini kaydetti.

Yıldırımhan ise sosyal güvenlik sitemi sayesinde, vatandaşların güvence altına alındığını vurgulayarak, ilçede süratli ve kaliteli sosyal güvenlik hizmeti sunmaya çalıştıklarını kaydetti.

Ziyaret sonunda SGK Merkez Müdürü Hakan Yıldırımhan, Belediye Başkanı Altayoğlu'na çiçek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Fehmi Altayoğlu Hayrabolu 19 Mayıs Güncel Haberler

title