Haberler

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Küçükçekmece Belediye Başkanı Karadeniz'den Hayrabolu'ya ziyaret.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul Küçükçekmece Hayrabolu ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri ile birlikte Hayrabolu Belediyesi'ni ziyaret etti.

Karadeniz ve dernek yöneticileri ile bir süre görüşen Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, belediyenin çalışmaları ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Hayrabolu'yu daha yaşanabilir kılmak için çalıştıklarını belirten Altayoğlu, "Hayrabolu, Trakya bölgesinde çok önemli konuma sahip bir ilçe. Hayrabolu'yu Türkiye'ye tanıtmak ve ilçede daha modern bir görünüm oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İstanbul Küçükçekmece Hayrabolu ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğini Başkanı Barış Sert ve dernek yönetim kurulu üyeleri de katıldı

- Gazilerden, Belediye Başkanı Altayoğlu'na ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilcisi Ali Güz, beraberindeki gaziler ile birlikte, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Gazilerle bir süre görüşen Altayoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, "Şehit aileleri ve gaziler en değerli varlıklarımızdır. Bu coğrafyayı, toprakları aziz bilip vatan yapmak ve gönderinde şanlı bayrağımızı dalgalandırmak uğruna, minarelerdeki ezanları kıyamete kadar okutmak adına canlarını siper eden, bu coğrafyayı vatan yapan siz gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Güz de, Belediye Başkanı Altayoğlu ve ekibine teşekkür ederek, kendilerine hediye edilen gazi elbiselerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Fehmi Altayoğlu Küçükçekmece Karadeniz Hayrabolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
title