Haberler

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu'da SYDV yardımları.

Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından (SYDV)  673 vatandaşa yardımda bulunduklarını belirtti.

Orhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eylül ayında nakdi olarak 673 yardıma muhtaç vatandaşa yardımda bulunulduğu söyledi.

SYDV olarak eylül ayında 85 bin 950 lira yardımda bulunduklarını ifade eden  Orhan, "Aile yardımları olarak 100 kişiye  24 bin 900 lira,  562 kişiye 56 bin 200 lira bayram yardımı, 10 kişiye 2 bin 350 lira eğitim materyali yardımı, 1 kişiye de 500 lira yangın yardımı yapıldı" dedi.

Belediye Başkanı Altayoğlu, personeli ile bayramlaştı

Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu, belediye personeli ile bayramlaştı.

Altayoğlu, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramların Türk toplumunda özel bir yeri olduğunu söyledi.

Bayramların insanlar arasında dargınların barıştığı, aradaki soğukluğu gideren özel günler olduğunu belirten Altayoğlu, "Belediyemizde işçimizle, memurumuzlahepimiz bir bütünüz. Kendi aramızda dargınlık, küskünlük soğukluk yok ve olmamalı da, Hayrabolu'muz için barışık bir çalışma içerisinde olmalıyız. Çalışmalarımızm kurumsal bir yapı içerisinde hizmet etme aşkıyla devam edecektir. Personelimizin huzurlu ortamda çalışması için elimizden geleni yapacağız. Tüm hemşehrilerimin ve personelimin bayramını kutluyorum" dedi.

Toplantıya, belediye başkan yardımcıları, daire başkanları ve personel katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Hayrabolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title