Haberler

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na yeni araç alındı.

Hayrabolu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı tarafından 2 yeni araç alındı.

İlçe Kaymakamı Tamer Orhan, Hükümet Konağında araçların hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çiftçi vatandaşlara hizmet edecek ve zaman kaybının önlenmesine katkı sağlayacak olan yeni araçların hayırlı olmasını diledi.

Hayrabolu Çiftçi Malları Koruma Başkanı Bülent Can ise araçların çiftçilere daha iyi hizmet verebilmesi için alındıklarını belirtti.

Başkanlığı daha etkin hale getirmek için çalıştıklarını dile getiren Can, "Aldığımız yeni hizmet aracı ile her zaman  çiftçimizin emrindeyiz. Bu amaç doğrultusunda almış olduğumuz araçlar halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

-Türk Telekom İl Müdürü Çetintaş'dan, Belediye Başkanı Altayoğlu'na ziyaret

Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek Çetintaş, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çetintaş, makamında ziyaret ettiği Başkan Altayoğlu'na hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.

Altayoğlu ise ziyarette belediyenin çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

-Hayrabolu'da Ramazan ayı hazırlıkları

Hayrabolu ilçesinde, Ramazan ayının yaklaşmasıyla, camilerdeki bahçe duvarlarında boyama çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, camilerdeki boyama çalışmalarının Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapıldığını söyledi.

Ramazan ayının İslam alemi için kutsal bir ay olduğunu dile getiren Altayoğlu, "Vatandaşlarımız teravih namazlarını camilerde kılmak istiyor. Bunun içinde camilerimizin halılarının yıkattık, şimdi de cami çevresini düzenliyoruz" diye konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Fehmi Altayoğlu Türk Telekom Hayrabolu Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title