Haberler

Hayrabolu'da Yaz Spor Okulları Başladı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde Hayrabolu Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü (HAKSA) Yaz Spor Okulları başladı.

Kulüp Başkanı Murat Gücüm yaptığı açıklamada, HAKSA Spor kulübünün geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yaz kurslarına devam ettiklerini ifade ederek, "Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Hayrabolu Halk Eğitim Merkezi ve Haksa Gençlik ve Spor Kulübü İşbirliği ile Yaz Spor Okullarımızı açtık. Yüzme ve İngilizce dil eğitimi dışında kalan tüm spor kurslarımız ücretsiz olacak. Kulübümüz yaz dönemi özel olarak açtığı kurslarda çocuklarımızın sosyal becerilerini artırmaya yönelik kursların yanı sıra bu yıl futbol, voleybol, tekvando, tenis, basketbol kursları açtık" dedi.

Gücüm, kurslara 400'ün üzerinde öğrenci kaydı yaptıklarını belirterek, yüzme kursları için kursiyerlerin Tekirdağ kapalı olimpik yüzme havuzuna götürüldüğünü, tekvando, voleybol, basketbol kursları için Hayrabolu kapalı spor salonu, futbol için ise Hayrabolu şehir stadyumunda, çalışmaların yetkili hocalar tarafından gerçekleştirildiğini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayrabolu Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title