Haberler

Hayrabolu'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri

Hayrabolu'da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Hayrabolu'da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İlk tören Hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede tarafından konularak başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sırasında Türk Bayrağı göndere öğretmen tarafından çekildi.

Sadi Kıyak Öğretmenevindeki törende konuşan Hayrabolu İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Çelebi, öğretmenliğin insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olduğunu ifade ederek şunları kaydetti;" Öğretmenin vazifesi, gücü nispetinde erdemli toplum gayretine katkı sağlamaktır. İnsan yaratılmışların en seçkini, en donanımlısı, en bilinçli olanı; ama aynı zamanda en vahşi, en acımasız, en anlaşılmaz davranışların da sahibi. Onun için insan hayatında eğitim; davranışları doğru yönlendirmede ve diğer hemcinslerinin haklarına tecavüz etmesinin engellenmesinde birinci derecede etkilidir. Öğretmen işlevini yerine getirirken bu önceliği asla ihmal etmemelidir."

Çelebi,

kazanılması gereken asıl büyük servetin; para, şöhret ve makamdan öte erdem ve bilgelik olduğunu belirterek;" Yüreğimizi, ruhumuzu en büyük erdemlerle tezyin ve teçhiz etmeli ve bu amaçlarımızdan vazgeçmeden yolumuza devam etmeliyiz. Evrensel medeniyet kulesi de hiç şüphesiz bu onuru taşıyan fedakar ve cefakar öğretmenlerimiz sayesinde yükselecektir."

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu programda, stajyerliği kaldırılan öğretmenler yemin ederken, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri ile başarı şiltleri, öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törenlere Belediye Başkanı Hasan İrtem, illi Eğitim Müdürü Besim Dede. Okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

ME-

24.11.2012 11: 22: 14

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Kemal Atatürk İsmail Çelebi Hayrabolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title