Haberler

Hayko Cepkin konseri sadece bir konser değildir

Önümüzdeki sene 20. sanat yılını kutlamaya hazırlanan Hayko Cepkin, Türk müzik piyasasında farklılığını ortaya koymaya, ezber bozmaya devam ediyor.

DMC etiketli son albümü 'Beni Büyüten Şarkılar Vol.1'in 3. klibini tamamlayan Hayko Cepkin bu kez canlı performanslarının gücünü anlatan bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

Müzik piyasasında rock tabanlı Türkçe müzik yapan ve kendi ayakları üzerinde dimdik duran Hayko Cepkin, dahil olduğu projeleri ve albümlerinin yanı sıra, sahne performansları ile de hafızalara kazınıyor. Özellikle büyük sahnelerde gerçekleştirmiş olduğu şovları, teatral anlatımı ve performansı, sadece bir performans değil, izleyiciyi içine alan bir hayat hikayesi niteliğinde...

Çocukluğuna ait şarkıları kendi tarzı ile yorumlayarak 'Beni Büyüten Şarkılar Vol.1' i yayımlayan Hayko Cepkin, albümün 3. klibini sözü ve bestesi Aşık Mahsuni Şerif'e ait olan ve kendi yorumu ile büyük beğeni toplayan 'Yuh Yuh' şarkısına çekti.

Bu yıl 24-28 Ağustos tarihlerinde Umut Kuzey'in Edremit'de düzenlediği Zeytinli Rock Festivali'nin kapanış gününde sahne alan Hayko Cepkin, performası ile festival katılımcılarına bir konserden daha fazlasını yaşatmıştı. Bu özel ve hafızalara kazınan performans Ba'ndo Creative Studio yapımcılığında, Göksel Balaban yönetmenliğinde klibe uyarlandı ve 'Yuh Yuh' şarkısının canlı kaydı ile birleşti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hayko Cepkin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title