Haberler

Hayırseverlerden Gemlik'e 7. Okul

Bursa’nın Gemlik ilçesine hayırseverler tarafından yedinci okul yapılıyor.

Bursa'nın Gemlik ilçesine hayırseverler tarafından yedinci okul yapılıyor.

Gemlik Belediyesi'nin teşebbüsüyle ilçede son 3 yılda özel sektörün yaptırdığı okul sayısı yediye ulaşıyor. 7. okulun protokolü Vali Münir Karaloğlu, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek arasında 23 Ekim 2014 tarihinde imzalanmıştı. Dr. Ziya Kaya Mahallesi'nde bulunan Endüstri Meslek Lisesi'nin arka kısmına yapılacak Kız İmam Hatip Lisesi 24 derslikli olacak. İnşaatına başlanan okulun 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına yetişeceği açıklandı. Okula, Özdilek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in isteğiyle, merhum kayınpederi ve kayınvalidesi "Hacı Cevdet Mayruk ve Hacı Aynur Mayruk" ismi verilecek.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, son üç yıl içinde özel sektör iş birliği ile yedinci okulun ilçeye kazandırıldığını hatırlatarak, Gemlik'te 60 kişilik olan sınıf mevcutlarının kolej havasında 25 kişilik derslikler haline geldiğine dikkat çekti. Hayırsever iş adamları, kurum ve kuruluşlara bir defa daha teşekkür eden Yılmaz, Hüseyin Özdilek'e teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özdilek Refik Yılmaz Gemlik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title