Haberler

Hayırseverden Tut İlçesine Sağlık Ocağı

Adıyamanlı hayırsever işadamı, Tut ilçesinde sağlık ocağı yaptıracak.

Adıyamanlı hayırsever işadamı, Tut ilçesinde sağlık ocağı yaptıracak.

Hayırsever iş adamı Abuzer Yıldırım tarafından ilçeye bağlı Kaşlıca köyünde yapılacak sağlık ocağı için Vali Mahmut Demirtaş'ın makamında imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Vali Demirtaş, hayırsever Yıldırım'ın daha önce Tut'ta 18 derslikli okul yaptırması için protokol imzaladıklarını anımsattı.

Bazı köylerimizde sağlık ocağına ihtiyaç duyulduğunu belirten Demirtaş, şunları kaydetti:

"Kaşlıca köyümüzde hayırseverimizin katkısı ile bu sorunu da gidermiş olacağız. Abuzer Bey daha önce de ilimizde toplumun ihtiyaç duyduğu çok önemli hizmetlere ve hayırlara vesile olmuştur. Çünkü hepimiz biliyoruz ki insanların en hayırlısı topluma faydalı olandır.  İlimize yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyor, bu tür hayırlarının devamını diliyorum."

Yıldırım ise Vali Demirtaş'a teşekkür ederek, "Sizin bu memleket için yaptığınız çalışma ve gayretler takdire şayandır. Göstermiş olduğunuz bu gayretin yanında bizlerde elimizden geldiği kadar memleketimize bir şeyler katmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Törene, İl Sağlık Müdürü Emin Taş ve Hayırsever Yıldırım'ın oğlu Osman Yıldırım katıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Demirtaş Osman Yıldırım Tut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title