Haberler

Hayırseverden Beşikdüzü'ne Anaokulu

Beşikdüzü ilçesinde hayırsever Sevim Demirci tarafından yaptırılacak 5 derslikli anaokulunun protokolü imzalandı.

Beşikdüzü ilçesinde hayırsever Sevim Demirci tarafından yaptırılacak 5 derslikli anaokulunun protokolü imzalandı.

Valilik makamında düzenlenen imza törenine, Vali Abdil Celil Öz, Beşikdüzü Kaymakamı Alaatin Aktaş, Sevim Demirci ile Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Gelişen ve kalkınan bir Türkiye için okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu belirten Vali Öz, "Bugüne kadar eğitime katkıları, destekleri bulunan hayırseverimiz bugün de Beşikdüzü ilçemizde anaokulu yapımına karar verdi. İlk aşamasına beraber başladığımız okulumuzun inşaatını en kısa zamanda tamamlayıp açılışını yapacağız" dedi.

Vali Öz, okul öncesi eğitime ağırlık verdiklerini ifade ederek, "Hayırsever hanımefendinin de bu konuda tercihte bulunması eğitim açısından farklı bir duyarlılıktır. Hayırseverimiz başta olmak üzere Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz çalışanları ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Anaokulu yapım protokolünü Vali Öz ile birlikte imzalayan Sevim Demirci ise okul öncesi eğitime katkı yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Protokolü imzaladığım için çok mutluyum. Okul yapımında destek olan Valiliğimize, kaymakamlığımıza ve tüm kurumlarımıza teşekkür ederim" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Abdil Celil Öz Beşikdüzü Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title