Haberler

Hayırsever Vatandaştan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Muş’ta hayırsever Hacı Zakir Karadağ, Diyarbakır merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.

Muş'ta hayırsever Hacı Zakir Karadağ, Diyarbakır merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.

Yapılan yardımlarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Hacı Zakir Karadağ, şimdiye kadar binlerce çocuk ve aileye Gazeteci İlhami Işık'ın desteğiyle yardımda bulunduklarını ve bu yardımların devamının geleceğini söyledi. Elinden geldiğince herkesin yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Karadağ, "Çocuklar üşümesin diye bir program düzenledik. Türkiye'nin neresinde olursa olsun, nerde bir yardıma muhtaç varsa veya istekte bulunan biri varsa biz oraya gidiyoruz ve kimin ne yardıma ihtiyacı varsa karşılıyoruz. Bu seferki durağımız Diyarbakır'dı. Diyarbakır merkez ve Sur'a yardımda bulunduk. Diyarbakır'da 3 bine yakın çocuk giydirdik" dedi.

Yardım çalışmalarının halk arasında her zaman takdir edildiğini vurgulayan Karadağ, "Bu yardımlarımızdan dolayı sağ olsunlar birde iyilik ödülü aldım ve plaket takdim ettiler bize. Bunun için de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Diyarbakır'da olmak mutluluk vericiydi. Oradaki çocuklarla birlikte olmak, oranın halkıyla birlikte olmak mutluluk vericiydi. Gördüğümüz manzara bir yandan da beni çok üzdü. Çünkü Diyarbakır Sur'da, Bağlar'da bomba patlatılan yerler, boşaltılan okullar gerçekten çok acıydı" şeklinde konuştu.

Yardımlar konusunda İlhami Işık'ın çok katkısı olduğunu dile getiren Karadağ, "İlhami Bey sağ olsun kime ne yardım lazımsa onunla irtibata geçiyoruz. O yardımseverlerle irtibata geçip yardımları bize ulaştırıyor. İnşallah dönem başında da okullar açıldığı gibi Muş'ta 2 bin 500 çocuğu giyindirmeyi düşünüyoruz. Bununla birlikte 100'e yakın aileye de gıda yardımında bulunacağız. Elimizden geleni yapmak için uğraşıyoruz. Geçenlerde de Bitlis'in Mutki ilçesinde 150 çocuğumuzu giyindirdik. Önümüzdeki hafta da Siirt'te olacağız. Siirt ve ilçelerinde de inşallah çocuklarımızı sevindireceğiz. Orada da bin 500'e yakın çocuğumuza ulaşacağız. Daha sonra Bingöl'e geçeceğiz. Çocukların yüzlerini güldürmek için ailelerin sıcak sobalarını yakmak için bu yola girmek lazım. Hepimiz bu yolun yolcusuyuz sonuçta" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Türkiye Karadağ Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title