Haberler

Hayırsever Palamut Ailesi'nden Develi'ye Fakülte Binası

Güncelleme:

Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü'ne eğitim bloğu yaptıracak Palamut Ailesi'nden baba Mehmet Palamut, eşi Fatma Türkan Palamut ve oğulları Yusuf Palamut, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret ederek, yaptıracakları eğitim yuvası ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette, Erciyes Üniversitesi'nin gelişimine işaret eden ve bu gelişimde Develi Seyrani Kampüsü'nün önemini vurgulayan Vali Düzgün, Develi Seyrani Kampüsü'nün de hayırseverlerle birlikte büyük bir gelişim yaşadığına dikkati çekerek, "Develili hayırseverlerimiz eğitim bloklarının yapımını üstlenerek kampus alanının gelişimine katkıda bulunmuşlardır. Hayırseverimiz Mehmet Palamut ile kıymetli eşleri Fatma Türkan Palamut ve oğulları Yusuf Palamut birlikte örnek ve anlamlı bir karara imza atarak 7. Eğitim Bloğunun inşasını üstlendiler. Bu davranışlarından dolayı kendilerini tebrik ediyor, yaptıracakları eğitim yuvasının da hem üniversitemiz hem şehrimiz hem de memleketimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vali Düzgün, Kayseri'nin "Hayırseverler Şehri" olarak anılmasının bir örneğini daha yaşamanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydederek, ailece ortak bir karar alan Palamut Ailesi'nin fertlerine teşekkür etti.

İsmi yaptıracakları eğitim bloğunda yaşatılacak Mehmet Palamut ise, Vali Düzgün'e kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek, memleketlerine eğitim yuvası kazandıracak olmalarının haklı gururunu yaşadıklarını anlattı.

İstanbul Develi ve Yöresi Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ise, işadamlarının desteğinin ve Develi'ye sahip çıkmasının önemine değinerek, Develi Seyrani Kampüsü'nün fiziki açıdan da adından söz edilecek bir kampüs haline geleceğini ifade etti.

Ziyarette, Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi Seyrani Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu ile vakıf ve dernek yöneticileri de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vali Orhan Düzgün Kayseri Develi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title