Haberler

Hayırsever İşadamı Salih Onaran ile Ek Okul Katı Protokolü İmzalandı

Develi ilçesi Atatürk İlkokuluna hayırsever Salih Onaran tarafından yaptırılacak olan ek kat ve çevre düzenlemesine ilişkin protokol imzalandı.

Develi ilçesi Atatürk İlkokuluna hayırsever Salih Onaran tarafından yaptırılacak olan ek kat ve çevre düzenlemesine ilişkin protokol imzalandı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen protokole Vali Kamçı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Hayırsever Salih Onaran, kardeşi Recep Onaran, oğlu Osman Onaran, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Develi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan katıldı.

Vali Kamçı, Develi ilçesi Atatürk İlkokuluna yapılacak olan ek katın yapılmasına katkı sağlayan Onaran Ailesi'ne teşekkür etti. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, "Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde hayırsever hemşerilerimizin bu hayrıyla sevinmiş bulunuyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyor, Yüce Mevla'dan kazancının bereketlenmesini niyaz ediyorum." dedi. Hayırsever Salih Onaran ise doğup büyüdüğü topraklara eğitim alanında katkı sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti.

Tören, yapılan bağış protokolüne imzaların atılması ile son buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Cabbar Emin Avcı Develi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title