Haberler

Hayırsever İşadamı Hastaneye Minibüs Hediye Etti

Urla’da yaşayan hayırsever işadamı Urla yeni Devlet Hastanesi’ne hastaları taşıyacak tam donanımlı bir minibüs hediye etti.

Urla'da yaşayan Ali Rıza Mete isimli hayırsever işadamı Urla yeni Devlet Hastanesi'ne hastaları taşıyacak tam donanımlı bir minibüs hediye etti.

Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Jandarma Komutanı Yzb. Cemil Erdemir, Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin ile birlikte Urla Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yeni alınan 18 kişilik minibüsün anahtarını Başhekim Op.Dr Adıgüzel Demirel'e teslim eden hayırsever işadamı Mete, hastanenin hayırlı olmasını diledi.

İşadamına teşekkür eden Başhekim Demirel de, tam donanımlı yeni hizmet minibüsünün öncelikle diyaliz hastalarının ve evinden hastaneye gelemeyecek durumda olan hastaların yeni hastaneye ulaşımının sağlanması için kullanılacağını belirtti.

Urla Kaymakamı Demiryürek ise Ali Rıza Mete'nin daha önceden de Urla ve çevresine birçok yatırım ve bağışlarla katkı sağladığını dile getirdi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Sefa Demiryürek Ali Rıza Mete Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title