Haberler

Hayırsever İşadamı Çocukları Unutmadı

Sosyal Sorumluluk kapsamında yetiştirme yurtları ve çocuk yuvalarında kalan çocuklara sosyal ve ekonomik desteklerde bulunan duyarlı vatandaşlara bir yenisi daha eklendi.

Sosyal Sorumluluk kapsamında yetiştirme yurtları ve çocuk yuvalarında kalan çocuklara sosyal ve ekonomik desteklerde bulunan duyarlı vatandaşlara bir yenisi daha eklendi.

İş adamı Ömer Yeşilkent, Nene Hatun Çocuk Yetiştirme Yurdu'nda bulunan çocuklara çeşitli yardımlarda bulunuyor.

Yeşilkent, yardım çalışmaları kapsamında, Nene Hatun Çocuk Yuvası'nda barınan çocuklarlara yönelik kahvaltı programı düzenledi.

İstanbul Kapı Sosyal tesislerinde düzenlenen Kahvaltı programına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, Nene Hatun Çocuk Yetiştirme Yurdu Müdür Yardımcısı Nevim Öz ve çocuk yuvasında barınan çocuklar katıldı.

Abdulhakimoğulları, İşadamı Yeşilkent'e anlamlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çocuk yuvalarında barınan çocuklara yönelik sosyal etkinliklerin artmasına katkı sağlamanın önemli bir toplum görevi olduğunu anımsattı.

Çocukların bir ülkenin geleceği olduğuna dikkat çeken Abdulhakimoğulları, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın, gelecekte mutlu, her daim sağlıklı ve vatana millete faydalı birer nesil olarak yetişmeleri için elimizden gelen her fedakarlığı göstermeliyiz . Hayırsever işadamı Yeşilkent'in bu davranışı herkese örnek olmalıdır. Çocuk yuvaları hayırsever vatandaşlarımızın paylaşımcı ve anlamlı etkinlikleriyle yeni vizyona kavuşuyor. Katılımcı yönetim anlayışını benimsiyoruz" dedi.

Yeşilkent ise bu gibi yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek, Çocuk yuvasında kaliteli ve başarılı hizmetler sunulduğunu ifade etti.

Çocuk yuvasındaki tüm personel ve çocuklarla tanışma imkanı bulduğunu belirten Yeşilkent, "Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bir nebzede olsa katkı sağlamak ve onların mutlu olduğunu görmektir. Çocuk yuvasındaki yönetici ve personel çocuklara, çok şefkatli ve duyarlı davranıyor. Maddi imkanı olan herkes bu gibi yardımlar yaparak, manevi alanda haz alabilir, gerçekten çok güzel bir duygu çocukları sevindirmek. Başarılı çalışmalarından dolayı İl Müdürümüz Abdulhakimoğulları, diğer yöneticiler ve personele teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kahvaltı programından memnuniyet duyduklarını belirten çocuklar, Yeşilkent'e teşekkür ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nene Hatun Yeşilkent İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title