Haberler

Hayırsever İş Adamı Vakfıkebir'e İmam Hatip Ortaokulu Yaptıracak

Güncelleme:

Hayırsever iş adamı Kaan Osman, Trabzon Vakfıkebir'de imam hatip ortaokulu yaptıracak.

Hayırsever iş adamı Kaan Osman tarafından Vakfıkebir'de imam hatip ortaokulu yaptırılacak.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün makamında imzalanan protokol ile 16 derslikli okulun 2 bin 448 metrekarelik alan üzerine 1 yıl içerisinde yapılması kararlaştırıldı.

İmza sonrası açıklamada bulunan Vali Öz, Trabzonluların vefalı insanlar olduğunu belirterek, "Trabzonluların bir başka güzelliği de hiçbir zaman memleketlerini unutmamalarıdır. Doğdukları yere her türlü yatırımı yaparak vefalı davranmalarıdır. Bugün de hayırlı bir iş için bir araya toplandık. İlçemize güzel bir okul kazandıracağız. Bu okul için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yatırımın ilimizin ve ülkemizin eğitimine katkı vereceğine inancım tamdır" diye konuştu.

Hayırsever iş adamı Kaan Osman ise doğduğu yere böyle bir okul yaptıracak olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek, amaçlarının ülkeye ve millete hizmet etmek olduğunu söyledi.

İmza töreninde, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da yer aldı. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Abdil Celil Öz Vakfıkebir Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title