Haberler

Hayırsever Gurbetçiden Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezine Yardım

Havza'da ismini vermek istemeyen hayırsever gurbetçi, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde yeni açılan üç odanın mefruşatını karşıladı.

Havza'da ismini vermek istemeyen hayırsever gurbetçi, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde yeni açılan üç odanın mefruşatını karşıladı.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, hayırsever tarafından mefruşatı tamamlanan ve hizmete giren odaları gezerek, huzurevi yetkililerden bilgi aldı. Tanrısever, daha sonra yaşlılar ile kurdele keserek odaları hizmete açtı.

Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hasan Göktuğ, yeni oluşturulan odalarda iki yatak, iki buzdolabı ve birer televizyon ile dolap üniteleri bulunduğunu söyledi. Her geçen gün kapasitelerini artırdıklarını dile getiren Göktuğ, "Yeni oluşturulan üç oda ile yatak sayımızda artmış oldu" dedi.

Kaymakamı Tanrısever ise ismini açıklamak istemeyen vatandaşın Almanya'da ikamet ettiğini, yapılan yardımın toplam bedelinin 17 bin lira civarında olduğunu kaydetti.

Hayırsevere yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkür eden Tanrısever, "Umarım bu vatandaşımızın davranışı örnek teşkil eder ve merkezimizdeki tüm odaları yenileme imkanı buluruz" dedi.

Kaymakam Tanrısever, daha sonra huzurevi sakinleri ile sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA / Güncel

Alper Tanrısever Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title