Haberler

Hayır Çarşısı' Kavak'ta

Atakum Belediyesi, Hayır Çarşısı projesi aracılığıyla diğer ilçelere de destek vermek için düğmeye bastı.

Atakum Belediyesi, Hayır Çarşısı projesi aracılığıyla diğer ilçelere de destek vermek için düğmeye bastı.

Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kısa sürede hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında sağlam bir gönül köprüsü haline gelen Hayır Çarşısı projesi, Samsun'un diğer ilçelerine de uzandı. Hayır Çarşısı projesi kapsamında Atakum ilçesindeki mahallelerde hizmet veren mağazaların aynısı Kavak ilçesinde açıldı. Açılışa Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit, Atakum Belediyesi ve Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULUYOR

Atakum İlçesinde kurulan gönül köprüsünü gelen talepler doğrultusunda diğer ilçelere de taşımak istediklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum halkının büyük ilgi gösterdiği Hayır Çarşısı projesi ile sağlam bir gönül köprüsü kuruldu. Bu köprü aracılığı ile ilçemizde çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldürdük. Hayırsever vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi karşısında elimizde ciddi miktarda kıyafet yardımı oluştu. Bu kıyafetleri şehrimizin diğer ilçelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için harekete geçtik. Bu kapsamda Kavak İlçesinde mağazamızı açtık. Gelen talepler üzerine diğer ilçelerimizde de aynı uygulamayı yapmaya hazırız. Projemize destek vererek bizi ilçe sınırları dışına da yardım ulaştırma konusunda teşvik eden Atakum halkına teşekkür ediyorum. Asarcık İlçesinin ardından bugün Kavak İlçesinde açılan mağazamızı gelen talepler üzerine diğer ilçelerimize de taşıyacağız" dedi.

TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci konuşmasında paylaşmanın önemine dikkat çekerek, "Yardımlaşma ve paylaşma bizim kültürümüzde var. Bu kültürden hareketle Atakum ilçesinden Kavak ilçesine uzanan bu hayır adımı örnek olmalı" ifadelerini kullandı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Hayır Çarşısı, Atakum ilçesinde hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle büyüyen ve belediyecilik adına önemli bir çalışma. Başkan Taşçı'yı bu çalışmasından dolayı kutluyor, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmasına imkan sunduğu için teşekkür ediyorum. Bizim kültürümüzün en önemli parçalarından birisi de paylaşmaktır. Komşusu açken tok yatanlardan olmadığımızı bir kez daha görmüş ve göstermiş olduk" diye konuştu.

KURT'TAN SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

Atakum ilçesi ile Kavak ilçesi arasında kurulan hayır köprüsünün öneminden bahseden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, "Toplum olarak temel güç kaynaklarımızdan birisi de birlik ve beraberliğimizdir. Bu birlik ve beraberlikten hareketle hayata geçirilen Hayır Çarşısı'nın, Kavak ilçesinde mağaza açmasını önemsiyorum. Atakum ilçesindeki hayırseverlerin destekleriyle toplanan yardımların Kavak ilçesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına imkan sağlayan Başkan Taşçı'yı kutluyorum. Sosyal belediyecilik adına önemli bir çalışma gerçekleştiriliyor" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Samsun Atakum Kavak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title