Haberler

Hayır Çarşısı, 'Dar Gün Dostu' Oldu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde kurulan Hayır Çarşısı, evi yanan ailelerle maddi durumdan yoksun vatandaşlara dar gün dostu oldu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesinde kurulan Hayır Çarşısı, evi yanan ailelerle maddi durumdan yoksun vatandaşlara dar gün dostu oldu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nün koordinesinde çalışmalarına devam eden Hayır Çarşısı, geçtiğimiz ay Umudum Mahallesi'nde çıkan yangında ikametgahları yanan iki kardeşe yardım elini uzattı. Hayır Çarşısı ve Deniz Feneri tarafından ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında aileye oturma grubu, salon takımı, halı ve gıda yardımında bulunuldu. Erzurum'un en büyük iyilik hareket olarak değerlendirilen Hayır Çarşısı, Pasinler'in Altınbaşak Mahallesi'nde annesi ve babası vefat eden 4 çocuğun imdadına yetişti. İlgili ailenin oturma gurubu, salon takımı, beyaz eşyaları ve halıları karşılanarak, gıda yardımı yapıldı. Hayır ekibi, Palandöken ilçesinde ailevi sebeplerden ötürü terk edilen ve küçük çocuğuyla birlikte hayat mücadelesi veren bir anneye eşya yardımı yaptı. Bu arada Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı şimdiye kadar 328 aileye eşya ve gıda yardımında bulunmuş, ihtiyaç sahibi ailelere Büyükşehir'in yardım elini uzatılmıştı. Yetkililer, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlara yardım yapmak isteyen hayırseverlerin, Yeğenağa İş Merkezi'nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Hayır Çarşısı'na veya Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimine başvurabileceklerini bildirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title