Haberler

Haydar Doğan: "Bünyemizde Bulunan Branşlarda Çok Önemli Organizasyonlara İmza Attık"

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, bünyelerinde bulunan branşlarda çok önemli organizasyonlara imza attıklarını söyledi.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, bünyelerinde bulunan branşlarda çok önemli organizasyonlara imza attıklarını söyledi.

Göreve geldikten sonra geçen 5 aylık süredeki çalışmalarını değerlendiren Haydar Doğan, kısa bir sürede önemli işler ve organizasyonlar yapıldığını dile getirerek, tüm spor branşlarında alt yapı çalışmalarına hız verdiklerine dikkat çekti.

"ÇOK ÖNEMLİ ORGANİZASYONLARA İMZA ATTIK"

Bünyelerinde bulunan tüm branşların, yaptıkları planlama dahilinde hedeflerine emin adımlarla yürüdüğünü vurgulayan Haydar Doğan, "Göreve başlayarak yönetim kurulumuzu oluşturmamız ve ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptığımız 2 Haziran'dan bu güne yaklaşık beş ay geçti. Bu sürede bünyemizde bulunan branşlarda çok önemli organizasyonlara imza attık" diye konuştu.

"HAKEMLİK VE ANTRENÖRLÜK KURSLARI DÜZENLEDİK"

Haydar Doğan, rafting, squash, korfbol ve kriket branşlarında Türkiye şampiyonaları düzenlediklerini hatırlatarak, "Raftingde, Erzurum Karaçay ile Tunceli Munzur çayında teknik ekibimizle parkur raporlandırılması ve çeşitli illerde hakemlik ve antrenörlük kursları düzenledik. Rize'nin Ardeşen ilçesinde 27-29 Haziran tarihleri arasında yaptığımız Türkiye şampiyonasında, Rafting Milli Takımımız belirlendi. Milli Takımımız 10-20 Kasım tarihlerinde 12 kişilik bir kafile ile Brezilya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler. 19 yaş altı gençlerden oluşturduğumuz ve gelecek vaat eden takımımız, şampiyona öncesi 28 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında Rize Ardeşen'de kampa girerek, hazırlıklarını tamamlayacaklar. Yine rafting sporu için önemli bir potansiyeli olan Erzurum'da farkındalığı oluşturmak ve insanlarımızı spora teşvik amacıyla Erzurum il temsilciliğimizin çabalarıyla gazetecilere yönelik rafting yarışması düzenledik. Korfbol branşında, 28 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Didim'de beş ülkeden sporcuların katılımıyla uluslararası bir şampiyona düzenledik. Şu anda ikinci kamp devresini sürdüren Milli Takımız 17 Ekim'de Holanda'da yapılacak Avrupa korfbol eleme şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. Squash da ise, Türkiye şampiyonasından sonra iki kulübümüzün tüm masraf ve sorumluluklarını kendileri üstlenerek balkan ülkeleri şampiyonasın da ülkemizi temsil etmeleri sağlandı. Türkiye'de ilk defa 24-27 Temmuz tarihleri arasında Kriket Türkiye Şampiyonası düzenledik" şeklinde konuştu.

"EMİN ADIMLARLA BÜYÜYORUZ"

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nun emin adımlarla büyüyüp, geliştiğini ifade eden Doğan, "Kısa sürede önemli organizasyonlar yapan, sporun yaygınlaşması için çalışmalar yürüten, Türkiye'nin tanıtımı için çabalayan bir federasyonun başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu kısa ve zorlu çalışma maratonunda bizlere desteğini esirgemeyen, federasyonumuzun onur kurulu üyeleri başta olmak üzere, as başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, teknik kurul üyelerimize, idareci ve antrenörlerimize, sporcularımıza, siz değerli basın mensuplarımıza, bizlere destek sunan tüm kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karaçay Erzurum Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title