Haberler

Haydar Baş Tüm Türkiye'ye Mektup Gönderdi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, 7 Haziran Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala tüm Türkiye’ye bir mektup gönderdi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, 7 Haziran Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala tüm Türkiye'ye bir mektup gönderdi. Mektubunda vaatlerine yer veren Baş, "Haydi milletim, BTP'yi iktidar et, bolluğa, refaha kavuşalım" dedi.

"Sevgili kardeşim, 7 Haziran Pazar günü sandık başındasın. Yakandaki rozetin ne olursa olsun bu sefer kendin için, ailen, vatanın, bayrağın için Bağımsız Türkiye Partisi'ne oy vermeni bekliyorum" ifadeleri ile mektubuna başlayan Haydar Baş, "BTP, ülkemiz insanının en temel sorunu olan geçim derdinin çözümünü bulmuş tek partidir. Bugün Rusya ekonomisine yön veren benim tezimdir. Milli Ekonomi Modeli, 120'yi aşkın ülkede uygulanırken, bu nimetten neden Türk insanı istifade etmesin? Milli Ekonomi Modeli, Rusya lideri Putin'i 2013 ve 2014'te yılın lideri seçtirdi, Yunanistan'da Syrıza'yı iktidara taşıdı. Haydi milletim, BTP'yi iktidar et, bolluğa, refaha kavuşalım" dedi.

"15 BİN TL DOĞUM İKRAMİYESİ VERECEĞİM"

Mektubunda "5 bin TL asgari ücret vereceğim. İşverenlerimiz de endişe etmesin. Onlar şu an verdikleri maaşı verecekler, kalanı devlet baba tamamlayacak. Bin 500 TL ev hanımlarına maaş vereceğim. 15 bin TL doğum ikramiyesi vereceğim. 250 TL çocuk maaşı olacak. Bin TL vatandaşlık maaşı alacaksınız. İşçi, memur, emekli, kadın, erkek, genç, yaşlı kardeşlerim, bunlar sizin hakkınız. Hakkınıza sahip çıkın" diyen Baş, şöyle sürdürdü:

"Neden mi? Türkiye'nin kaynakları Türk milletinin de ondan. Yıllık 2 trilyon TL gayrı safi milli hasılamız var. 3 katrilyon dolarlık maden rezervlerimiz emisyonun genişletilmesi için devreye konacak. Lozan Antlaşması gereği milletimiz adına madenleri kullanmak bağımsızlık hakkımızdır. Vergilerden 500 milyar TL gelirimiz olacak. Enerji gelirlerimiz 200 milyar TL olacak. Biz, ülkenin kaynaklarını yabancılara peşkeş çekmeyeceğiz, size vereceğiz. Sizleri açlığa, fakirliğe mahküm edenlere karşı BTP'ye oy verin. Bugün projelerimizi biz de para veririz diyerek çalanlar, size hiç birini veremez. Bugün icazet için huzurunuza gelen tek lider benim. Ben Allah'ın adamı, sizin kardeşinizim. BTP, sivil asker birliğinin, devlet millet kaynaşmasının, bir bilek bir yürek olmanın adıdır. Hünkar Hacı Bektaş, Anadolu yaylasındaki Keldanileri, Yezdanileri, Kürtleri, Türkleri, Ermenileri, Süryanileri, Boşnakları, Lazları, Çerkezleri İslam hamuru ile yoğurup bir millet, Müslüman Türk milleti haline getirmiştir. Biz biriz, bir milletiz, bir yüreğiz.

"DÖRT NÜFUSLU BU AİLENİN AYDA GELİRİ 7 BİN 750 TL"

"Bu ülkenin Güneydoğusu'nda yaşayan bir ailenin, aile reisinin 5 bin TL asgari ücret, annesinin bin 500 TL ev hanımı maaşı, delikanlı gencimizin bin TL vatandaşlık maaşı ve 250 TL de çocuk maaşını aldıklarını düşünelim. Dört nüfuslu bu ailenin ayda geliri 7 bin 750 TL eder. Böyle bir geliri olan ailenin çocuğu bundan sonra dağa çıkabilir mi? Aile buna müsaade eder mi?" diyen Baş, mektubunda, "Devleti baba olmuş ona sahip çıkmıştır. Baba devlete milleti baş kaldırır mı? Asla mümkün değildir. Sınavsız üniversiteye girecek delikanlının sosyal imkanları da sağlandığında dağa çıkması mümkün mü? Bugün Anadolu'yu İslamlaştıran Alevi kardeşlerimiz bilinçli bir şekilde dışlanmaktadır. İmam Ali sevdalısı bu canların yeri BTP'dir. Ehl-i Beyt Üniversitesi'ni açacağım, Alevi dedeler maaşa bağlanacak, cemevleri ibadethane statüsüne kavuşturulacak, cemevleri için hazineden yer tahsis edilecektir. Atatürk'ün kurduğu laik, demokratik, hukuk devletini, üniter yapımızı yıkmaya, Türk kelimesini ortadan kaldırmaya, bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere karşı BTP'deyiz! Atatürk'ün cumhuriyeti emanet ettiği gençler, BTP sizlere sınavsız üniversite imkanı veriyor. Harçlar kaldırılacak, her öğrenciye burs vereceğiz, 30 yaş üzeri beklemeli olanlar hızlandırılmış eğitimle mezun edilecek, her gencin mezun olduğunda işi hazır olacak, iş garantisi veriyoruz. Bizim zamanımızda Türkiye bir şantiyeye dönecektir. Ziraat mühendislerine, kadro bekleyen öğretmenlerimize kadro garantisi BTP'den. Çiftçi kardeşim, oyunu BTP'ye at, 5 yıl mazotun, gübren, elektriğin bedava olacak. Hayvancılıkla uğraşan kardeşim, sizlere sıfır faizli çok uzun vadeli kredilerle sahip çıkacağız, ülkemize giren ithal etin yerine hayvancılığımızı tekrar ayağa kaldıracağız. Nakliyecilere ve taksicilere müjde. BTP sizlere araçlarınızı yenilemeniz için sıfır faizli uzun vadeli krediler verecek. Türk milleti için yazdığım Milli Ekonomi Modeli'nden istifade etmek sizin hakkınız. Hakkınıza sahip çıkın" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Rusya Federasyonu Türkiye Partisi Vladimir Putin Haydar Baş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

HuseyinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunlari biz kapi araba her yere dagitmaya calisiyoruz btp ye oy vermekle bitmiyor bu isler Maksat ulke kalkinsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title