Haberler

Haydar Baş: Kılıçdaroğlu Vaatlerimi Çaldı

Güncelleme:

Asgari ücreti 5 bin TL'ye çıkarma vaadinde bulunan Haydar Baş, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Baş, "Başta CHP olmak üzere partiler vaatlerini bizden çalıyor." dedi.

Asgari ücreti 5 bin TL'ye çıkarmak gibi uçuk vaatlerde bulunan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Baş, "Başta CHP, bizim dışımızdaki partiler bizden çalıyor ve birtakım vaatlerde bulunuyor" dedi.

KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin seçim döneminde tüm kanallarda yayınlanacak reklam filmleri için kamera karşısına geçti. Çekimler, ünlü yönetmen Kemal Başbuğ tarafından gerçekleştirildi. BTP'nin sosyal devlet projelerinin ön plana çıkarıldığı reklam filmleri önümüzdeki günlerde tüm ulusal kanallarda izleyiciyle buluşacak.

"ASGARİ ÜCRETİ 5 BİN TL YAPACAĞIZ"

Partisinin reklam filminde oynayan Haydar Baş, büyük ses getiren "Milli Ekonomi Modeli ile asgari ücreti 5 bin lira yapacağız" sözüne de açıklık getirdi. Baş, "Bu seçim döneminde öne çıkarmaya çalıştığım konu asgari ücret. İşçi ve memur arkadaşlarımız bedavaya çalışıyorlar. 949 TL asgari ücret alıyorlar. İstanbul şartlarında bu arkadaşların geçimi mümkün değil. Aldığı para ev kirasına ve yol parasına bile yetmez. Bu ne yiyecek, ne içecek? Çoluk çocuğu varsa nasıl bunlara masraf edecek? İşte biz bunu düşünerek arkadaşlarımızla birlikte önce kaynaklarımızı önümüze koyduk. Bu kaynaklarla asgari ücret olarak bu millete ne verebiliriz diye düşündük. Önümüze yılda 7.5 trilyonluk bir kaynak çıktı. Biz bu kaynakla asgari ücreti rahatlıkla 5 bin TL yaparız" dedi.

"CHP VE DİĞERLERİ BİZDEN ÇALDILAR"

"Bizim dışımızdaki partiler bizden çalıyor ve birtakım vaatlerde bulunuyor" diyen Baş şöyle devam etti:

"CHP bizden çalıyor, vaatlerde bulunuyor. Onların bunu vermeleri mümkün değil. Bir defa bu maaşı veya parayı verecek adamın elinde milli bir parasının olması lazım. Türkiye 35-40 yıldan beri kendi parasını basamıyor. Bizim senyoraj yani milli gelirle orantılı olarak para basma hakkımız şu anda ABD'nin elinde. AK Parti'nin yerine CHP iktidar oldu. O yapabilir mi yapamaz. Daha iktidar olmadan Kemal Derviş ile oturdu. Konuştukları 'sakın senyoraja dokunma' oldu ve 'bakan yapacağım seni' dedi."

CEM UZAN DA SUÇLAMIŞTI

Yurt dışında yaşayan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan da vaatler konusunda CHP'yi kopya çekmekle suçlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Partisi Haydar Baş Cem Uzan Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

Adanali Mobil-IOS:

Bu haydar Bas haydar dümene döndü sende baraji asamasin oylarin akp gidecek birak su isi gel CHP li ol veya MHP li beraberlik her zaman güc de Demektir.

1
23
yanıtYanıtla
SONNOKTA:

HALKIN ADAMI KEMAL KILIÇDAROĞLU BEN BİR ESKİ AKPLİ OLARAK OYUMU DEĞİŞİME ALDIM CHP VERECEĞİM

7
14
yanıtYanıtla
tak tak:

sen kimsin laaa

3
16
yanıtYanıtla
Angaralı06Mobil-ANDROID:

iş , aş --->Haydar Baş :-)

15
3
yanıtYanıtla
HIZLIVEPSİKOPAT:

AKP YE OY VERENLER BİRDE DİĞER DÜNYADAKİ HESABI DÜŞÜNSÜNLER DİYENLERDENİM İNADINA MHP

7
11
yanıtYanıtla
KOYUNLAR HALA BUNLARA İNANIYORMU:

CHP-MHP OLDU SANA GENÇ PARTİ :d:d:d:d HİÇ GÜLESİM YOKTUU HAHAHHAA VAADLERE BAKSEN ::d

13
4
yanıtYanıtla
ASUTAY12:

ASGARİ ÜCRETİ BEŞBİNE ÇIKARACAK VALLA MEMURLUGU BIRAKIP ASGARİ ÇALIŞMAYA BAŞLARIM

14
1
yanıtYanıtla
kemal:

chp alevi ağırlıklı parti oldu , alevi kürt kimliği ise ermenilerin en cok gizlenme şeklidir.

11
3
yanıtYanıtla
MİLLİYETÇİ AMA GERÇEK:

Gerçekten sormak isterim Kemal Bey!e 10-15 senedir nerdeydin hiçbi zaman ekonomiden bahsetmiyordunuz şimdi vaatleri söylemeye başladınız bu insanı boyalı basın gizledi Duma meclisinde çıkıp MİLLİ EKONOMİ MODELİ tezini anlattı kimse haber yapmadı, beyenirsiniz beyenmesizsiniz ona bişey diyemem ama ülkede gerçekden bi mdeli tezi olan ekonomi adına Haydar Bey dir hakkını teslim edelim. .

13
0
yanıtYanıtla
MEM:

halinden memnun olanlar böyle devam etsinler , memnun olmayanlar HAYDAR BAŞ ın yanına gelsinler.

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title