Haberler

Haydar Baş'ın Ankara Mitingi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, “Bağımsız Türkiye Partisi harekatıyla bir bilek, bir yürek olacağız. Bu hareket Hacı Bektaşi Veli’nin nefesiyle başlayan hareket. Bunda hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, "Bağımsız Türkiye Partisi harekatıyla bir bilek, bir yürek olacağız. Bu hareket Hacı Bektaşi Veli'nin nefesiyle başlayan hareket. Bunda hiç kuşkunuz olmasın" dedi.

BTP'nin Ankara "Hakkına Sahip Çık" mitingi Kolej Meydanı'nda düzenlendi. Mitinge bayraklarıyla katılan çok sayıda partili, sık sık "İş, aş, Haydar Baş" sloganları attı. BTP Genel Başkanı Haydar Baş, partililere yaptığı konuşmasına 5 bin lira asgari ücret, doğan çocuğa 15 bin lira ikramiye, çocuklara aylık 250 lira maaş, ev hanımlarına bin 500 lira maaş, her Türk vatandaşına bin lira maaş gibi seçim vaatlerini hatırlatarak başladı.

"BENİM KOLUMU KESSELER KÜRT KANI AKAR"

Kürt vatandaşların kendisini iyi dinlemesini isteyen Baş, "Ben sizin en yakınınızım. Benim kolumu kesseler Kürt kanı akar" diye seslendi. Baş, insanların sağ-sol, Türk-Kürt, ilerici-gerici diye ayrıştırılıp, ülkenin darmadağın edildiğini savunarak, "Şimdi Bağımsız Türkiye Partisi harekatıyla bir bilek, bir yürek olacağız. Bu hareket Hacı Bektaşi Veli'nin nefesiyle başlayan hareket. Bunda hiç kuşkunuz olmasın" diye konuştu.

"ANADOLU'YU İSLAMLAŞTIRAN ALEVİLER"

Alevi ve cemevleri konusuna değinen Baş, "Anadolu'yu İslamlaştıran kimdir biliyor musunuz? Aleviler. Alevi kardeşlerim Anadolu'yu Müslüman yaptı. Onları Anadolu'dan çıkartmaya çalışanları geriye püskürtmeye var mısınız? Cemevleri, İslami'dir. Hz. Peygamber, Mescid-i Nebi'nin avlusunda Ashabı Suffan'ın yaşadığı bir yerde, onlar orada yerler, içerler, sohbet ederler, gelenleri iyi karşılarlar, Allah'ı zikrederler, Kur'an okurlar. Bugün cem evlerinin fonksiyonu budur. Ashabı Suffan'ın yaşantısıdır. İmamı Ali'nin yaşantısıdır. Herkes şahit olsun, ben ehl-i beyt üniversitesini açacağım. 12 imamı, İmamı Ali'yi, Allah'ın resulunü dünyaya tanıtacağım" ifadelerini kullandı.

VAATLERİN KAYNAĞI, 2 TRİLYON GSMH, 200 MİLYAR ENERJİ KAYNAĞI

"Ben onların sattıklarını şimdi geri alacağım. 'Nasıl yapacaksın?' demeye başladılar. Sen ecnebiye sattın. Ben milletime bunu işleterek, karından vereceğim, onu ortak yapacağım" diyen Baş, verdiği vaatlerin kaynaklarının 2 trilyon Gayri Safi Milli Hasıla (GSMH), yılda 200 milyar lira enerji kaynağı olduğunu ifade etti.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, Kolej Meydanı'nda partililerine seslenirken, kameralara kaldırımda namaz kılan bir kadın takıldı. Baş'ın konuşma yaptığı sırada, namazını kılan kadın daha sonra BTP Genel Başkanı Baş'ı dinlemeye devam etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Türkiye Partisi Haydar Baş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

yaşar demir:

Taşıma kalabalıklar, yalan vaatler millet yemiyor hoca. Hz Ömere sövüncede alevi oyları alınmıyor. Akıl hocalarını değiştir. Hem kişiliğini iki paralık ediyorsun, hem ahiretini kaybediyoesun. Yazık oldu sana

2
10
yanıtYanıtla
Eski Akp li:

Birileri belediye işçilerini zorla mitinge getirir utanmadan imam hatip öğrencilerini alana taşırlar Haydar Hoca nın sevenler koşa koşa gönülleriyle meydanı doldururlarKISKANANLAR ÇATLASIN

8
1
yanıtYanıtla
Yeni BTP''li:

AKP''den kalabalıkmış yemin ediyorum. Hakan Bayrakçı haklı çıktı.

8
1
yanıtYanıtla
SORCEN:

HAYDİ MİLLET HAKKINA SAHİP ÇIK. SAĞCISI SOLCUSU MİLLİYETÇİSİ DİNDARI ARTIK MİLLİ TAKIM SAHADA.

5
1
yanıtYanıtla
mıthat:

gariban milletin parasını çalıyorlaaar!!meclıstekı 4 parti hazineden mılletın paralarını seçim yardımı diye hortumladı diğer 40 partiye zırnık yok oylemı!!mebusa 20 mılyar aylık garıbana 930 tl asgari ücret öylemi!!mıllete gecekondu bile zor ama bazılarına saraylar lojmanlar öylemi!!garibana akbil bile fazla bazılarına zırhlı arabalar bu nebiçim dünya diyorsan ver oyuna haydar baş a , BTP ye al hakkını 5000 tl asgari ücret 1500 ev hanımlığı 1000 tl vatandaşlık maaşı

5
1
yanıtYanıtla
eyüp:

valla hoca super ve çok mantıklı konuşuyor kaçarı yok hocayı desteklıycem bu secımlerde

5
1
yanıtYanıtla
eyüp:

hocayı desteklıycez bu sefer kaçarı yok çok mantıklı konuşuyor

5
1
yanıtYanıtla
ugurmobilWeb@haberler.com:

Iste budur

3
1
yanıtYanıtla
leyla:

hacı bektaşı anlamayan haydar başı anlayamaz. . .

3
1
yanıtYanıtla
BTP''nin yılmaz neferi:

bu vatan bizimdir bizim kalacak diyenler bu vatanın bizim kalmasını istiyorsanız artık BTP''ye EVET deme vakti gelmiştir. sağdan soldan boş boş konuşanlara kulaklarını tıka hepsini geeç BTP''yi SEÇ. .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title